Last news in Fakti

1 Октомври, 2023 16:47 1 606 4

Шакира разкри как се справя след разпадането на връзката й с Жерар Пике

  • шакира-
  • жерар пике

Певицата се изповяда пред "Billboard", където говори за живота си след раздялата

Шакира разкри как се справя след разпадането на връзката й с Жерар Пике - 1
Снимкa: БГНЕС

Исабел Мебарак, световноизвестна с творческият псевдоним Шакира, се опитва да канализира болката от изневярата и краят на една голяма любов, в музика.

Латино дивата, извън звездната си орбита, също е просто една жена, която не е застрахована от житейските турбуленции и ѝ се случи най-тъжното нещо, което може да сполети някого - любовта да свърши. Тя разкри как се справя след разпадането на връзката ѝ с Жерар Пике след като той ѝ изневери и заживя с друга. Певицата се изповяда пред "Billboard", където говори за живота си след раздялата и как успява да съчетае кариерата с отглеждането на двамата си синове.

46-годишната изпълнителка отговори на въпрос дали сега е щастлива така: "Това е много кратък въпрос за много дълъг отговор. Не мисля, че всеки има достъп до щастието. Запазено е за много малко, избран брой хора, и не мога да кажа, че съм част от клуба им в този момент".

Кариерата на Шакира крачи все по-бързо към челни позиции - наскоро тя стана първият южноамерикански изпълнител, който получи наградата "Video Vanguard" на MTV VMA.

Тя също така е сред певиците с най-големи шансове, номинирани на предстоящите награди "Latin Grammy".

Шакира споделя, че е насочила болката от раздялата си в музиката си, която се радва на огромен успех, сред феновете ѝ.

Колумбийката, чийто чевръсти движения в областта на ханша са ненадминати, обаче призна:

"Нищо не може да компенсира болката от разрушаването на едно семейство. Разбира се, трябва да продължа заради децата си, това е най-голямата ми мотивация. Но най-голямата ми мечта, повече от събиране на платинени албуми и Грами-та, беше да отгледам синовете си с баща им. Смисълът на това да имаш човек до себе си е да преодолявате препятствията и да остарявате заедно".

Най-забележителната от скорошната работа на Шакира е нейната дис песен, "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", с аржентинския диджей Bizarrap, която описва подробно историята на изневярата от страна на Жерар, който сега се среща с Клара Чиа Марти. Парчето отбеляза четири рекорда на "Гинес".

"Чувствам се като котка с повече от девет живота - винаги, когато си помисля, че не мога да се оправя, внезапно получавам втори дъх. Преминах през няколко етапа: отричане, гняв, болка, разочарование, отново гняв, отново болка. Сега съм в етап на оцеляване. Например, както когато просто вдигнете главата си над водата. И това е етап на размисъл. Когато имам време за децата си, наистина го прекарвам с тях", споделя тя.

През последните 12 месеца, след раздялата ѝ с Пике, тя има шест хита в класацията на "Billboard".

И шестте песни загатват за раздялата с Пике, които варират в емоции от голяма скръб до ярост и в крайна сметка надежда за това, което предстои в бъдеще.

И "TQG", и "Sessions" достигат топ 10 на Hot 100, като първият оглави "Billboard Global 200". "Sessions" достигна номер 1 в 16 държави, както и в "Hot Latin Songs", пише dir.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Миии

    3 2 Отговор
    На котиту й му е опадала козината от милване, оплешивяло е горкото от толко справяне!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.