Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 12:57 10 179 4

Сагата за кралското семейство е към своя край (ВИДЕО)

  • короната-
  • сериал-
  • кралско семейство-
  • кралското семейство-
  • кралица елизабет втора-
  • край

Нетфликс ще излъчи последния сезон на сериала "Короната", проследяващ живота на кралското семейство от короноването на кралица Елизабет II насам

Сагата за кралското семейство е към своя край (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Управлението на кралица Елизабет II в Netflix е към своя край. Датите за шестия и последен сезон на "Короната“ (The Crown) бяха обявени в понеделник, като стрийминг платформата публикува и първия трейлър на последната глава от телевизионната сага.

Имелда Стаунтън запазва ролята си на кралица Елизабет в по-късните ѝ години. В новия трейлър тя се вижда да минава покрай портрети на себе си като по-млада жена, изиграна от Клеър Фой и Оливия Колман.

"Короната е символ на постоянството. Това е нещо, което си, а не това, което правиш“, може да се чуе да казва героинята ѝ. "Някаква част от нашата естествена същност винаги се губи. Всички сме правили жертви. Това не е избор. Това е задължение".

След това се чува по-голямата Елизабет да пита: "Но какво да кажем за живота, който оставих настрана? Жената, която оставих настрана".

Сезон 6 ще се излъчва в две части. Първата част ще бъде достъпна за абонатите на Нетфликс на 16 ноември, а втората - на 14 декември, предаде CNN.

По-рано тази година стана ясно, че сезонът ще разгледа и началото на любовната история на принц Уилям и Кейт Мидълтън.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нелицеприятни муцуни..

    11 4 Отговор
    Като са "върха на световната аристокрация" що всички от "кралското семейство" визуално мязат на мумуни? Къде им е синята кръв?
  • 2 Хейт

    11 3 Отговор
    Пропаганда възхваляваща рептилианското управление на планетата.
  • 3 Минчев

    8 3 Отговор
    Облагородяването с коняри и други видове допринася за вида им.
  • 4 Гошо

    1 0 Отговор
    На кой му пука за кралското семейство тва да гледаш сериал за тях е върха на идиотията