Last news in Fakti

11 Октомври, 2023 12:45 1 363 3

Даниел Радклиф откровено за ужаса от бащинството

  • даниел радклиф-
  • бащинство-
  • първо дете-
  • син-
  • ерин дарк

Актьорът и приятелката му Ерин Дарк посрещнаха сина си през април

Даниел Радклиф откровено за ужаса от бащинството   - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Даниел Радклиф разказа откровено за пътя на бащинството, по който е поел, след като посрещна първото си дете от партньорката си Ерин Дарк.

"Честно казано, ужасяващ е фактът да знам, че имам едно човешко същество, за което да ме е грижа толкова много и че всичко, което прави, ще се отрази на начина, по който ще се чувствам", каза 34-годишният Радклиф в интервю за "E! News". Актьорът също така призна, че е научил много "изненадващи и нови" за него неща, за които до този момент не се бил замислял.

"Не съм очаквал, че ще се появи човек, който може да ти съсипе вечерта, да не те оставя да спиш, а на сутринта просто да ти се усмихне и да забравиш за всичко. Да, доста е готино."

Заедно с дългогодишната му приятелка Дарк, посрещнаха сина си през април. Три месеца по-късно звездата от "Хари Потър" сподели, че да си родител е "много приключенско", а синът му е "прекрасен".

"Мислил съм за това да си взема отпуск, за да бъда с него", каза Радклиф през юли пред "Entertainment Tonight". Тогава призна, че любимото му време е да прекарва с детето си. "Вече говори, а е едва на няколко месеца. Усмихва се постоянно, от това имам нужда. Щастлив съм", каза наскоро в интервю за "E! News", предава dir.bg.

Що се отнася до приятелката му Ерин - съобщава се, че също е положила изключителни усилия, за да се подготви за майчинството, като източник разказа пред "Us Weekly", че "докато била бременна е посещавала курсове за бъдещи майки и са купили книги за начинаещи родители, така че са в течение на нещата."


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не, благодаря

    3 4 Отговор
    И тоя е евреин.
  • 2 Кремък

    4 1 Отговор
    Боже,на тридесет и четири години с психика на петнайсетгодишен пуБер,ужасен от факта да носи отговорност.
  • 3 Ужас

    2 1 Отговор
    Ние на 20 деца правихме, гледахме и бачкахме и ниокой за нас не пишеше! А сега един одъртял пръч на 34 седнал да се вайка какво е башинство. Че и голяма новина настанала!