Last news in Fakti

12 Октомври, 2023 10:32 2 394 8

Уил Смит и Джейда са тайно разделени от 7 години, бракът им травмирал децата

  • уил смит-
  • джейда пинкет смит-
  • брак-
  • раздяла-
  • семейство-
  • деца

Джейда Пинкет Смит разкрива, че смятала шамара на Оскарите за скеч

Уил Смит и Джейда са тайно разделени от 7 години, бракът им травмирал децата - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актрисата Джейда Пинкет Смит изненадващо разкри в интервю за списание "People", че с Уил Смит са тайно разделени от 7 години, като и до днес се опитват да разберат какво бъдеще точно ги очаква.

"До 2016 г. вече бяхме изтощени от опити да спасим брака си. Мисля, че и двамата все още сме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че трябва да бъде другият човек.", споделя Джейда пред изданието. Тя добавя, че е обмисляла идеята да подаде молба за развод, но така и не намерила смелост да направи подобна крачка.

"Обещах си, че никога няма да намеря основателна причина, заради която ще поискам развод", обяснява още актрисата.

Тя допълва, че двамата с Уил са положили огромни усилия в посока запазването на брака си и че отново започват да изпитват дълбока любов един към друг, която все още опитват да разберат как ще се отрази на самите тях и на отношенията им.

52-годишната Джейда проговори за първи път и за скандалната изцепка на съпруга си на миналогодишната церемония по раздаването на наградите "Оскар". Тогава, по време на живото излъчване, Уил удари звучен шамар на колегата си Крис Рок на сцената, след като комикът се пошегува с голата глава на Джейда, която до този момент криеше факта, че страда от алопеция.

"Помислих си: "Това е скеч." Казах си: "Няма начин Уил да го удари." Едва, когато той започна да се връща към стола си, осъзнах, че не е скеч", спомня си за шокиращата случка актрисата.

Тя е категорична, че ще остане до съпруга си, докато той има нужда, но също така ще му позволи сам да намери своя път.

Поводът Джейда да сподели всички тези изненадващи подробности около личния си живот е автобиографичната ѝ книга "Worthy", която съвсем скоро ще излезе на пазара.

Междувременно изданието "Radar" информира, че бракът на Уил и Джейда, се отразява "ужасно" на децата им - Уилоу и Джейдън.

"Уилоу и Джейдън са изключително чувствителни в момента и очевидно травматизирани от поведението на родителите си", коментира източник, пожелал да остане анонимен пред "National Enquirer".

Много медии определиха брака на Джейда и Уил като "влакче на ужасите".

22-годишната Уилоу наскоро публикува изображение на анимационен герой, лежащ в болничното легло, a част от текстът гласеше: "Състоянието ми се влошава."

"Уилоу се чувства унизена от факта, че родителите ѝ публично унищожиха брака си", твърди източник пред изданието. "Тя крещи за внимание."

Седмица след публикацията на Уилоу, брат ѝ Джейдън призна, че е използвал психеделични лекарства, като публикува свой кадър с парамедици на заден план, носещи медицински чанти.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБВ

    12 1 Отговор
    Боклук че@@н
  • 2 Тази Джейда,

    14 1 Отговор
    да не се прави на "чиста вода ненапита", ами да разкаже как си е лягала с приятелите на сина си!
  • 3 Кадир

    12 0 Отговор
    Най-големия чехъл в Холивуд. А жена му мрази мъжете по принцип. Просто кофти жена.
  • 4 Полит.коректен расист

    12 0 Отговор
    Маймуни Сър !
  • 5 Местач

    6 0 Отговор
    Вече е в левия..
  • 6 Ихааа

    3 2 Отговор
    Страшна новина! Ще правят каквото си иска хората! Стига сте им яли краката!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.