Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 10:32 2 755 2

89-годишната Бриджит Бардо бе забелязана за пръв път от години (СНИМКА)

  • бриджит бардо-
  • актриса-
  • кино-
  • франция-
  • френско кино

Френската кино звезда сложи край на спекулациите за здравословното ѝ състояние

89-годишната Бриджит Бардо бе забелязана за пръв път от години (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Легендата на френското кино Бриджит Бардо напомни на света за себе си след десетилетия в забвение.

Първо звездата написа писмо, с което благодари на почитателите си, които ѝ изпратиха цветя, картички и подаръци за 89-ия ѝ рожден ден, отбелязан на 28 септември, а след това се появи и снимка, която я увековечи на корицата на списание “Paris Match” и сложи край на спекулациите за здравословното ѝ състояние.

„Със сълзи на очи ви благодаря за стотиците писма, цветя и подаръци, и за вашата щедрост. Не мога да отговоря на всеки от вас, но искам да знаете, че прочетох всичките ви писма и съм безкрайно благодарна! Вие ми дадохте смелостта и вярата, от които се нуждая за моите битки. Обичам ви завинаги. Толкова доброта, нежност и любов изпълниха сърцето ми", написа Бриджит Бардо в трогателно писмо, разпространено от нейната фондация.

Бриджит Бардо се сбогува със сцената преди 50 години, за да заживее уединено във вилата си на Френската Ривиера. Сега обаче папараци издебнаха световната знаменитост, докато управлява колата си.

Спекулации за здравословното състояние на Бардо започнаха да циркулират из медиите, след като през юли линейка бе повикана във вилата ѝ в Сен Тропе. Тогава съпругът ѝ Бернар д'Ормале обясни, че актрисата е дишала трудно и лекари са ѝ поставили кислородна маска. “Като всички хора на определена възраст, тя вече не издържа на жегата”, разкри д'Ормале по това време.

Малко преди да вдигне на крак спешните медици Бриждит Бардо почете смъртта на приятелката си Джейн Бъркин с писмо, изпълнено със скръб.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макрон

    10 4 Отговор
    От миналата година я заграждам , и и пращам цветя , ама - не пуска , и не пуска.....

    Коментиран от #2

  • 2 за пореден път

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Макрон":

    Много сте пр0сти!