Last news in Fakti

16 Октомври, 2023 15:45 3 033 1

Уил Смит реагира на шокиращото признание на Джейда Смит за брака им

  • уил смит-
  • джейда пинкет смит-
  • брак-
  • автобиография

В автобиографията си Джейда си спомня за мрачни периоди от миналото си

Уил Смит реагира на шокиращото признание на Джейда Смит за брака им - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Уил Смит реагира пред "Ню Йорк Таймс" за автобиографията на съпругата си и за многото разкрития, които тя е направила в нея. В автобиографията си Джейда Пинкет Смит си спомня за мрачни периоди от миналото си. В "Достойно" 52-годишната актриса разказва за няколко пристъпа на депресия, мисли за самоубийство и за факта, че е била разделена със съпруга си Уил Смит в продължение на седем години.

Последният реагира на изявленията, направени от майката на децата му. 55-годишната американска суперзвезда написа в имейл до New York Times, че книгата "един вид го е събудила". "Тя е живяла по-краен живот, отколкото той си е представял, и е по-издръжлива, интелигентна и състрадателна, отколкото той си е представял", се казва на уебсайта на американския ежедневник.

"Когато си бил с някого повече от половината си живот, настъпва един вид емоционална слепота и много лесно можеш да загубиш чувствителността си към неговите скрити нюанси и фини красоти", казва Уил Смит, предава dariknews.bg.

В книгата си Джейда Пинкет Смит разкрива, че е консумирала аяхуаска - халюциногенен наркотик, произхождащ от Южна Америка. "Аяхуаска ми помогна, тя ми даде интимност, която никога преди не бях имала. Мислите ми за самоубийство напълно изчезнаха", споделя тя пред People.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.