Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 11:32 2 038 0

Рачков се подигра на русата Златка, но го отнесе и черната

  • димитър рачков-
  • златка димитрова-
  • русата златка-
  • черната златка

Скеч в "С Рачков всичко е възможно" припомни за бурните афери на русата Златка с куп мъже

Златка Райкова, която вече официално е омъжена жена, бе иронизирана в "С Рачков всичко е възможно" за бройката на мъжете, минали през кревата ѝ. Шоуто на комика завърши със скеч, в който другата Златка - Димитрова, по-известна като Черната, трябваше да играе булка. Венчавката трябваше да извърши свещеник, изигран от Герасим Георгиев-Геро.

Майката на мнимата булка бе Алекс Раева, която по сценарий трябваше да хвали своето момиче. Попът обаче упрекна младоженката, че имала бурно минало с мъже и била много шавлива.

"Да не би да говориш за русото Злати?", веднага попита Раева и така намеси името на госпожа Хачатарян, която се радва на бляскав меден месец в Дубай, припомня Хотнюз.

Факт е, че Русата Златка има зад гърба си два годежа, син от Благой Георгиев и любов с мъжа на Преслава Павел, както и още много връзки, с които дори и светските издания не могат да смогнат. Гаврата с нея в шоуто на Димитър Рачков обаче идва в момент, когато тя е щастлива госпожа, която трябва да сложи кръст на своето бурно минало.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА