Last news in Fakti

17 Октомври, 2023 13:12 1 776 6

Кейт Мидълтън изненада ръгбисти в съблекалнята (СНИМКИ)

  • кейт мидълтън-
  • ръгбисти-
  • мач-
  • съблекалня

Принцесата на Уелс беше сред публиката на „Стад дьо Марсилия“ по време на мача на Англия с Фиджи

Кейт Мидълтън изненада ръгбисти в съблекалнята (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принцесата на Уелс беше заснета да се усмихва и да приветства отбора на Англия, който победи Фиджи и си осигури място на полуфиналите на Световната купа по ръгби през уикенда.

Посещението на Катрин във Франция дойде, след като в събота принц Джордж пътува до Марсилия с баща си принц Уилям, за да подкрепи Уелс, но видя как мечтата на отбора за победа на Световната купа приключи с поражение от Аржентина. Принцесата, която подкрепяше Англия, стана свидетел на победата на отбора над Фиджи с 30-24 в мача в неделя.

Тя беше посрещната от президента на RFU Роб Бриърс и председателя на Световното ръгби сър Бил Бомонт, преди да ѝ бъде показано мястото в президентската ложа на стадион "Велодром" в Марсилия. Кейт попита сър Бил дали "все още оцелява" след всички мачове досега, на което той отговори: "Абсолютно", като добави, че е било "брилянтно" и е видял 18 мача.

След това сър Бил попита дали Джордж е харесал мача в събота, на което тя отговори: "Да, много му хареса."

Говорейки с г-н Бриърс, Кейт, облечена в бяло сако и черни панталони, добави: "Нека стискаме палци. Гледала съм няколко мача. Беше наистина страхотно. Беше наистина успешна Световна купа."

След това принцесата беше снимана в съблекалнята, докато поздравяваше отбора за победата. Кейт, която е патрон на Футболния съюз по ръгби, присъства и на откриващия мач на Англия на турнира през септември, когато те победиха Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    4 0 Отговор
    Принцесата, която подкрепяше Англия, стана свидетелКА на победата на отбора над Фиджи с 30:24 в мача в неделя.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 джедай

    6 1 Отговор
    Принцеса Катрин е хубавица.
  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 0 Отговор
    А те изненадАха ли я в съблекалнята ❓
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.