Last news in Fakti

20 Октомври, 2023 14:57 756 3

Отмениха европейските награди на MTV заради конфликта между Израел и Хамас

  • награди-
  • европейски награди на mtv-
  • европейски награди-
  • конфликт

Наградното шоу трябваше да се проведе на 5 ноември в Париж

Отмениха европейските награди на MTV заради конфликта между Израел и Хамас - 1
Снимка: Shutterstock

Организаторите на церемонията по връчването на Европейските музикални награди на MTV (MTV EMA), която трябваше да се проведе на 5 ноември в Париж, отмениха събитието, съобщи АФП. Причината за отмяната е военният конфликт между Израел и "Хамас", предаде БГНЕС.

"Предвид нестабилността на световните събития решихме да не провеждаме MTV EMA през 2023 г. поради чувството ни за отговорност към хилядите служители, членове на екипа, артисти, фенове и партньори, които идват от всички краища на света, за да сътворим шоуто", заяви говорител на Paramount Global, която отговаря за провеждането на церемонията по връчването на музикалните награди.

"MTV EMA са ежегоден празник на световната музика. Но докато наблюдаваме развоя на ужасяващите събития в Израел и Газа, ни се струва, че сега не е подходящият момент за глобален празник. При положение че вече са загубени хиляди човешки животи, сега е време за траур", каза той.

Сред номинираните за награди на тазгодишната церемония бяха Тейлър Суифт, Оливия Родриго, SZA, Bad Bunny и Foo Fighters.

Церемонията по връчването на наградите през 2023 г. няма да бъде пренасрочена. Следващата церемония на MTV EMA ще се проведе през ноември 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Истината съм аз

    2 2 Отговор
    Израел и Палестина в Европа ли са ???? Какво ни засягат тия ?

    Коментиран от #3

  • 3 Я го знам !

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Истината съм аз":

    Сега ще отменят и изгрева на Слънцето 😂 Простотията е отрова !