Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 12:15 1 040 3

Принц Уилям присъства сам на наградите БАФТА 2024 (ВИДЕО+СНИМКИ)

  • принц уилям-
  • бафта-
  • награди

Съпругата му Кейт Мидълтън се възстановява от коремна операция

Принц Уилям присъства сам на наградите БАФТА 2024 (ВИДЕО+СНИМКИ) - 1

Принц Уилям беше заснет да минава сам по червения килим на 77-ата церемония на БАФТА в Лондон, докато съпругата му Кейт се възстановява от коремна операция.

41-годишният принц на Уелс, който от 2010 г. е президент на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, изглеждаше елегантно в тъмносиньо кадифено сако с черни ревери, черен панталон и бяла риза.

Наследникът на трона не беше единственото дръзко лице, което се разходи по червения килим.

Брадли Купър, Марго Роби, Наоми Кембъл, Емили Блънт, Кейт Бланшет и Ема Стоун бяха сред присъстващите.

В петък дворецът Кенсингтън потвърди присъствието на кралската особа на събитието.

“Принцът, президент на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство (БАФТА), ще наблюдава церемонията по връчването на наградите, преди да се срещне с победителите в категориите и номинираните за наградата EE Rising Star Award,”се казва в изявлението.

Кралската двойка редовно присъства на годишната церемония.

Миналата година Мидълтън носеше бяла рокля на Александър Маккуин и беше уловена да потупва закачливо съпруга си по дупето.

Принцесата на Уелс беше принудена да пропусне тазгодишните награди, след като претърпя “планирана коремна операция” през януари.

Операцията беше успешна и се очаква тя да остане в болница от десет до четиринадесет дни, преди да се върне у дома, за да продължи възстановяването си”- се казва в изявление на Двореца в Инстаграм, като се добавя, че принцесата на Уелс “едва ли ще се върне към публичните си задължения преди Великден”

Появата на Уилям на червения килим идва, след като той си взе едноседмична почивка от кралските задължения, за да се грижи за съпругата си и трите им деца — принц Джордж, 10 г., принцеса Шарлот, 8 г., и принц Луи, 5 г. — по време на училищната ваканция.

Тази година звездната нощ, която отбелязва британските филми и телевизионни предавания, беше водена от звездата от сериала “Доктор Кой” Дейвид Тенант.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Струва ми се,

    3 0 Отговор
    че е отслабнал покрай притесненията около операцията на жена му.
  • 2 Микаела

    5 0 Отговор
    Достойни, той и съпругата му да бъдат крал и кралица! Да са живи и здрави!
  • 3 Кадир

    1 0 Отговор
    Кейт е страхотна. Особено гола.