Last news in Fakti

15 Март, 2024 11:49 8 908 19

Коя е Роуз Ханбъри - жената, сочена за любовница на принц Уилям (СНИМКА)

  • принц уилям-
  • кейт мидълтън-
  • любовна афера-
  • роуз ханбъри

Отново се заговори за извънбрачни любовни отношения на принц Уилям, докато никой не знае къде е Кейт Мидълтън

Коя е Роуз Ханбъри - жената, сочена за любовница на принц Уилям (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Дългото отсъствие на Кейт Мидълтън от публичното пространство породи пикантни слухове около кралското семейство.

Всички се чудят какво се случва с отношенията ѝ с Уилям и нищо чудно, че отново се заговори за предполагаемата афера на принца с Роуз Ханбъри.

„Кралството е разтревожено от изчезването на Кейт Мидълтън. И сега интернет зевзеци предполагат, че отсъствието ѝ може да е свързано с това, че съпругът ѝ и бъдещ крал на Англия, Уилям, има афера“, заяви известният американски водещ, Стивън Колбърт, преди няколко дни, в предаването си „Късното шоу със Стивън Колбърт“, пише ladyzone.bg.

Коя е Роуз Ханбъри и всичко, което трябва да знаем за нея

39-годишната Роуз Ханбъри е част от най-близкото обкръжение на Уилям и Кейт. Връзката ѝ с кралското семейство датира от поколения, тъй като баба ѝ, лейди Елизабет Ламбарт, е била една от шаферките на сватбата на покойната кралица Елизабет и принц Филип през 1947 г.

От 2009 г. тя е омъжена за Дейвид Роксавидж VII, маркиз на Чолмъндели.

Двойката живее в семейното имение в Норфолк, Хоутън Хол, недалеч от Анмър Хол, имението на Уилям и Кейт. Известно е, че двете семейства поддържат близки отношения.

Роуз Ханбъри и съпругът ѝ са били сред гостите на погребението на кралица Елизабет, както и на коронацията на крал Чарлз III през май 2023 г.

Те имат три деца, 15-годишните близнаци лорд Оливър Чолмондли и лорд Александър Хю, както и Айрис Марина Алин, която е на 8 години.

Преди да се омъжи, Роуз работи за Майкъл Гоув, член на парламента от Консервативната партия. Твърди се, че е работила и като модел.

Пикантни слухове

За връзката на Уилям и Роуз се говорят интересни неща - вижте.

Слуховете за предполагаемата афера между Уилям и Роуз Ханбъри започват през 2019 г., когато американският таблоид In Touch първи съобщават за предполагаемата им връзка.

Според различни твърдения Роуз Ханбъри и Кейт Мидълтън са близки приятелки, но през 2019 г. се заговори за срив в отношенията им, но тази информация така и не се потвърди официално.

През 2022 г. друга клюкарска медия, Deuxmoi, публикува информация от източник, близък до кралското семейство, че „извънбрачната връзка на британската кралска двойка е публична тайна“. В съобщението не се уточнява, че кралската особа е Уилям, но феновете бързо си направиха това заключение.

Отрече ли някой тези слухове

Ханбъри, Мидълтън и принц Уилям не са коментирали публично слуховете за аферата. Но адвокатът на Уилям ги отрече и заявява пред Daily Beast, че те са „неверни и силно вредни“.

Омид Скоуби засяга предполагаемия скандал в последната си книга за кралските особи, Endgame, като смята, че между принца на Уелс и Ханбъри не се е случило нищо.

В интервю за Entertainment Tonight авторът на книгата заяви, че разбира защо се е разпространила клюката, че Уилям е изневерил на съпругата си.

За съжаление, ако един слух бъде оставен да стои в пространството, той може да обиколи 20 пъти света, преди дори да се замислиш дали има логика, или истина в него“, обяснява Омид Скоуби. „Никой от кралското семейство не им обръща внимание, ето защо тези слухове няма да изчезнат, въпреки че няма никакви доказателства за тях”.

Скоуби твърди, че дворецът Кенсингтън се опасява, че слуховете ще „повлияят негативно на репутацията на Уилям“ и твърди, че кралските представители използват принц Хари и Меган Маркъл, за да отклонят вниманието от зловредните клюки.

Причини за спекулациите

42-годишната Мидълтън почти не се е появявала в публичното пространство след планираната операция на корема през януари.

Социалните мрежи са залети с конспиративни теории за това къде е принцесата и каква е реалната причината за дългото ѝ отсъствие.

От своя страна, 41-годишният принц Уилям, игнорира въпросите за състоянието на съпругата си и как протича възстановяването ѝ от неуточнения здравословен проблем.

Обстоятелствата стават още по-странни, когато дворецът Кенсингтън публикува снимка за Деня на майката, на която Кейт се усмихва заедно с децата си - 10-годишния принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи.

Впоследствие снимката беше изтеглена от новинарските агенции, които твърдяха, че е „манипулирана“.

Associated press първи се усъмниха в оригиналността на фотографията и сигнализираха за това в официално съобщение:

При по-внимателна проверка изглежда, че източникът е манипулирал изображението“.

В понеделник Кейт Мидълтън публикува официално извинение в социалната мрежа X (бившия Twitter), за да обясни защо портретът изглежда „манипулиран“.

Подобно на много любители фотографи, понякога експериментирам с редактирането. Искам да поднеса извиненията си за объркването, което предизвика семейната снимка, която споделихме вчера“, написа тя, завършвайки с думите, „Надявам се, че всички, които празнуват, са имали много щастлив Ден на майката“

Празникът в Обединеното кралство се празнува на 10 март.

Дворецът Кенсингтън отказва да публикува оригиналната нередактирана снимка, което съвсем разгорещи конспиративните теории.

Много от спекулациите са свързани с предполагаемата афера на принц Уилям с Роуз Ханбъри.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Очевидно

    54 0 Отговор
    бабето ги държеше на къс повод всичките.
    Господ си я прибра и тези започнаха с магариите.
  • 2 Както се казва:

    60 4 Отговор
    Любовницата е почти винаги по-грозна от съпругата!

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Много си прав

    36 1 Отговор

    До коментар #2 от "Както се казва:":

    И аз това видях
  • 4 Фарс

    25 0 Отговор

    До коментар #2 от "Както се казва:":

    Не почти, а винаги! Бих бил по-конкретен, но не виждам смисъл.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пояснение

    24 1 Отговор

    До коментар #2 от "Както се казва:":

    Оня очи нЕма.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Клюки

    10 2 Отговор
    Според източници в ю туб Кейт има болестта на Крон. Говори се, че в момента е в медикаментозна кома. А Уилям наистина бил любовник на Роуз - само тя се съгласявала да му прави пегинг. Това са само нещата, които не може да се прочетат в нашите медии. Проверете допълнително двете непознати думи в текста. Не знам дали е вярно, просто го няма на български.
  • 9 Фарс

    6 1 Отговор
    Персонажът Шерлок е известен като изключително добър детектив. Всеки би бил изключително добър детектив, когато се занимава с изключително лесни за разследване случаи и скалъпени истории.
  • 10 Пич

    34 5 Отговор
    Семейна традиция - любовницата да е някаква камила.....!!!
  • 11 Много

    25 2 Отговор
    се надявам Кейт да не повтори съдбата на Даяна ... Симпатична ми е.

    Коментиран от #18

  • 12 Тежка е царската корона

    20 0 Отговор
    Отнасям се с голямо уважение към жените, които отказаха да се оженят за Уйлямс и Харис
  • 13 анонимен

    7 1 Отговор
    Що е лепа, що е харна, чужда жена........ударението на жена е на е -то.
  • 14 Оли

    10 7 Отговор
    И двете приличак на скучни баби, но любовницата е доста грозна и съсухрена с кокалести, ужасни длани. От мъка явно се е поболяла жена му, корем боли от недооценка от партньора.
  • 15 Кака

    14 0 Отговор
    Абе не е толкова грозна любовницата, а и тя на 39 в момента, със 63 годишен съпруг, от когото има 3 деца. Как няма да бодне бъдещия крал на Англия, то това при тях си е семейна традиция. Всички са братовчеди и всички се боцкат помежду си, за да не се разпилее семейното богатство и титли. На погребението на принц Филип присъстваше и официалната му любовница, от 30 години, с поне 30 години по млада от него. Наред с кралицата.
  • 16 Неподписан

    4 1 Отговор
    Веднъж видях хубава англичанка.Беше преди много години.
  • 17 123456

    8 3 Отговор
    Ако е вярно - жалко за Кейт ...
  • 18 Юрдан Йорданов

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Много":

    Не, че нещо ама посочи още някой симпатичен евреин освен нея
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.