Last news in Fakti

7 Април, 2024 13:13 4 495 8

Астролог с тежка прогноза за Кейт Мидълтън

  • астролог-
  • кейт мидълтън-
  • прогноза

Може тя да издъхне на 13 януари 2025 г., смята Юлия Лифанова

Астролог с тежка прогноза за Кейт Мидълтън - 1
Снимкa: Shutterstock

От септември 2024 година започва дългото и съдбоносно преминаване на Марс през знаците Рак и Лъв.

Това казва известната астроложка Юлия Лифанова. Ето какво още споделя тя, касаещо най-вече здравето на принцесата на Уелс Кейт Мидълтън. Може тя да издъхне на 13 януари 2025 г.

Кралското семейство на Великобритания ще бъде подложено на сериозни изпитания от Вселената, тъй като принц Уилям и кралица Камила са зодия Рак, което означава, че им предстоят най-трудните изпитания.

Но най-важният човек, който ще премине през възможно най-трудния път от септември 2024 г., ще бъде Кейт Мидълтън. Факт е, че слънчевият знак на принцесата на Уелс е Козирог, а лунният ѝ знак е Рак. Тоест Марс буквално ще „бомбардира” нейното Слънце (дух, здраве) в опозиция с Козирог за около шест месеца, а доста дългият транзит на Марс на Луната (18 градуса Рак) обещава най-сериозната намеса в нейното тяло.

Астролог с тежка прогноза за Кейт Мидълтън
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Въздействието вероятно ще бъде особено силно върху стомаха ѝ, тъй като Ракът в астрологията управлява стомашно-чревния тракт. Ключовата дата за Кейт ще бъде Пълнолунието в Рак - 13 януари 2025 г. Ако тя оцелее през този период, тогава тя ще върви към подем.

Съдбовният и ключов етап обаче вече ще бъде юли-август 2024 г., тъй като в наталната карта на Катрин нейният личен Марс във Везни ще транзитира през възела на миналото. Точната дата на съвпада е 6 юли 2024 г., а след това трудното затъмнение във Везни е на нейния Марс на 10 градуса на 2 октомври 2024 г.

Тя може да бъде оперирана в този ден, но целият труден процес ще започне през лятото.

Есента на 2024 г. е трудно астрологично време, тъй като Коридорът на затъмненията ще премине не само по оста Овен-Везни, но и по оста Риби-Дева. И класически, тези знаци са отговорни за медицината, състраданието, имунитета и емоционалните преживявания.

Принцесата на Уелс ще трябва да претърпи не само физически, но и духовни промени. Кейт вероятно ще трябва да отстоява свободната си воля и напълно да преосмисли живота си. Ключовата дата за нейното лично духовно изцеление ще бъде 18 септември - тогава тя ще разбере, че е време да промени начина си на живот, а може би и цялата си съдба, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Астролог идиоти

    36 3 Отговор
    Хората сме много лоши същества. Дори и болна, не я оставят на мира разни гадатели, астролози, врачки и всякаква такава измет. Оставете тая хубава жена поне в страданието си малко от малко свободна от вашите предсказания. Дайте и шанс да живее!

    Коментиран от #6

  • 2 Aлфа Bълкът

    19 0 Отговор
    Те руските астролози са най, ама накрая като се издънят и почват да "цитират" Ванга за неща, които въобще не е казала!
  • 3 герап

    17 2 Отговор
    Дано да се оправи жената!
  • 4 Астролог е тъждествено на шарлатанин

    15 1 Отговор
    Ало, мисирки, каква е вашата мисия - да затъпявате хората като споделяте безумията на една абсолютно шарлатанска псевдонука?
  • 5 Анонимен

    15 2 Отговор
    Не дано, а ще се оправи, ще оздравее. Който е минал на тези години, не му пожелаваме. Всичко ще мине и ще отмине и слънце пак ще грей при Тях, мили злобари.
  • 6 Поживьем – Увидим

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Астролог идиоти":

    Евреи 9:27 И тъй като е определено на човеците веднъж да умрат, а след това настава съд
  • 7 Гост

    2 0 Отговор
    Тази когато иска да умира или там както е казал този астролог. От лентяй със синя кръв не се интересувам , по точно от рептили.
  • 8 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    1 1 Отговор
    А дано е познала .