Last news in Fakti

17 Март, 2024 12:54 2 394 10

Кейт Мидълтън не е искала първородният ѝ син да се казва Джордж

  • кейт мидълтън-
  • принц уилям-
  • кралско семейство-
  • име-
  • първороден син

Това разкри кралският експерт Кейти Никъл

Кейт Мидълтън не е искала първородният ѝ син да се казва Джордж - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Според кралските експерти Кейт и принц Уилям са имали сериозни спорове за това как трябва да се казва първото им дете. Те не искали да знаят пола на бебето до последно и по тази причина подготвяли имена както за момче, така и за момиче. Кейт обаче не била във възторг от името Джордж.

Кралският експерт Кейти Никъл разкри пред Vanity Fair: "Придворните разказаха, че двойката не е знаела предварително пола на нероденото си бебе, а приятели, близки до двойката, твърдят, че Уилям е искал да е изненада. Кейт искала ако роди момче, да го кръсти Александър. Уилям обаче явно е държал името да е по-кралско и синът му да бъде кръстен на прадядо му Джордж VI. По тази причина за да са доволни всички, те кръстили детето Джордж Александър".

Междувременно стана ясно, че "изчезналата" съпруга на бъдещия крал на Великобритания Кейт Мидълтън може да последва примера на принц Хари и Меган Маркъл и да се оттегли от задълженията си. Това съобщава Radar Online, позовавайки се на източници на американския таблоид National Enquirer, пише още woman.bg.

Един от източниците на таблоида, запознат със ситуацията в британското кралско семейство, твърди, че постоянното внимание на пресата е разклатило психическото и физическо здраве на Мидълтън.

След операцията, която претърпя през януари, тя не се появяваше публично няколко седмици и това, по думите му, само е засилило желанието ѝ да се откаже от кралските си задължения.

Принц Уилям, според същия източник, е възмутен от намеренията на съпругата си.

"Той е потресен, че жена му изобщо обмисля подобна възможност. Той се погрижи тя да разбере в какво се забърква, когато се омъжва за него, и досега тя се справяше страхотно. Нарастващата ѝ емоционална неуравновесеност го тревожи, а тя го уверява, че едва сега всичко ѝ е станало ясно", признава той.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 цербер

    6 0 Отговор
    Кралската експертка- Кейти Никъл...
  • 4 Настопроценти

    9 0 Отговор
    Май ще има бурен и наблюдаван от журналисти разводъ. Натам вървят нещата. Или Кейт/и/ ще замине също за САЩ или Австралия с децата си?!

    Коментиран от #6, #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Няма да стане

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Настопроценти":

    Може и да й позволят да отиде, където иска, но децата й няма да й дадат. Като искаш да си принцеса, трябва да си готова да се съобразяваш с всичко и с всички, даже и с чистачките в двореца. Коя нормална жена може да издържи на постоянно наблюдение и коментари.

    Коментиран от #8

  • 7 Защо да не се казва

    3 0 Отговор
    ГЕОРГИ ТОЛКОВА ХУБАВО ИМЕ НА СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ И ПОКРОВИТЕЛ НА АРМИЯТА.
  • 8 Минтел измекяртел

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Няма да стане":

    Ще отиде тя, защото е от етноса на богоизбраните. Иначе - при Даяна.
  • 9 Агент на Ципсо

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Настопроценти":

    Кралски развод...ама надали. По-скоро може да се окаже вярно, че е в медакаментозна кома и е пътник.
  • 10 Ти да видиш

    1 0 Отговор
    През ку..... ми е как е искала да се казва!