Last news in Fakti

23 Октомври, 2023 13:34 3 636 10

Хората с тази кръвна група имат магически способности

  • кръвна група-
  • магически способности-
  • екстрасенс

Хората с тези кръвни групи са в добро физическо здраве, но духовно незрели

Хората с тази кръвна група имат магически способности   - 1
Снимка: Shutterstock

Вероятно сте чували истории за потомствени вещици или шамани. Казват, че дарбата им се предава по наследство. А кръвта играе важна роля в такова наследство. Но коя група и как работи?

Кръвта е това, което от една страна обединява човечеството, а от друга разделя всички на четири големи групи със свои собствени характеристики, включително магически.

Най-често срещаните на земята са 0 и А. Хората с тези кръвни групи са в добро физическо здраве, но духовно незрели.

Какво би могло да означава това? Според екстрасенс техните носители се характеризират с ниско ниво на емоционален контрол и невежо поведение. „Според една теория, повечето световни лидери и завоеватели са имали 0 кръвна група“, казва Кристина Олховая, пише actualno.com

Тези, които завзеха властта в древността, ни управляват и днес. Хората с 0 и А кръвна група реагират по-бурно на стрес и по-бавно се възстановяват от това състояние. От една страна, това им осигурява по-висок процент на оцеляване в трудни условия, готовност да заемат водещи позиции в обществото, да се борят за своето място под слънцето и да доминират над другите в бизнеса и политиката.

От друга страна, такива хора са по-податливи на пороци, те са безразсъдни, импулсивни и агресивни и по-лесно изпадат в състояние на гняв. Те искат живот на риск и приключения и са по-склонни да използват тютюн, алкохол и други стимуланти.

Екстрасенсът Кристина Олхова каза, че с развитието на цивилизацията се развиват и кръвните групи. Колкото по-трудни са условията на живот на хората, толкова повече носители на 0 и А кръвна група има сред населението.

По принцип, за оцеляването на човечеството другите кръвни групи не са толкова важни, колкото тези две. Как тогава на земята са се появили хора с трета и четвърта кръвна група? Тази кръв тече в телата на тези, които са успели да еволюират до друг етап на развитие.

"Това са хора, които са по-слаби физически, но много по-развити в духовно, магическо отношение. Техните емоции и интелект са в необходимата хармония", казва експертът. Те усещат и виждат това, което хората от 0 и А група не виждат и не разбират.

Колкото по-добре живее човечеството, толкова повече се стреми към развитие, а не към оцеляване. Съответно има повече хора с В и АВ кръвна група.

Това се случва, защото енергията на развитието се изразходва не за физическо оцеляване, а за духовна еволюция. Именно хората с тези кръвни групи често стават духовни и религиозни водачи, философи, мислители, гениални творци и изобретатели.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 банкянска циганка

    11 1 Отговор
    гледам на кюлче, от вълшебна кръвна група съм
  • 3 факт

    9 0 Отговор
    Най-старата кръвна група е 0 .

    Коментиран от #10

  • 4 Ама ги

    6 0 Отговор
    Измисляте едни всеки ден…
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Старушка групарка

    2 0 Отговор
    Всички са вълшебници, ама на някои са им дефектни вълшебните пръчици. Бухаха
  • 7 глоги

    0 0 Отговор
    ЕкстрасенсКАТА Кристина Олхова
  • 8 Соваж бейби

    5 0 Отговор
    Не знаех че хората с кръвна група 0 сме недоразвити духовни и бавно развиващи и демоде .
    А за 0 отрицателна има ли по точни пояснения хахаа ?
    Тези специалисти някой търси ли сметка на работодателите защо им плащат ?не виждам логика за заслужена заплата?
  • 9 Роза

    7 0 Отговор
    Има ли някой,който да вярва сериозно на тези неща?!
  • 10 тиририрам

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "факт":

    Да, а еволюцията на духа няма връзка с кръвната група.