Last news in Fakti

30 Октомври, 2023 11:15 9 372 10

Ето как е изглеждал Момчил от "Игри на волята" като тийнейджър (СНИМКИ)

  • момчил-
  • игри на волята-
  • тийнейджър

Не е за вярване колко много се е променил през годините

Репортер на "Блиц" попадна на интересни снимки от тийнейджърските години на Момчил от "Игри на волята". На някои кадри си личи, че риалити звездата не е чак толкова хрисим, за какъвто се представя в шоуто и е имал доста буйно юнoшество.

Прави ни впечатление още, че от дълго време е обвързан за Боряна, а близките им напират за сватба и деца.

Момчил Василев е на 25 години, от гр. София. По професия е софтуерен инженер. Завършил е бакалавърска степен в Китай. Отива там без да знае езика и го научава сам. Завършва трети по успех. Има научни публикации и става трети на Световната купа по физика в Китай. Спортува всеки ден и се занимава с жиу-жицу.

В предаването "Игри на волята" го виждаме спокоен и уравновесен, но пък детските му снимки издават, че си е поживял доста бурно и е минал през много неща, за да стане такъв сега.

Във формата той влезе с брат си Васил, който отпадна в доста ранен етап от играта и това като че ли озлоби Момчил към останалите играчи, а някои от тях усетиха фалшивата му самоличност и не му се довериха. Такъв е случаят с Теодора Мудева, която му се опълчи и заяви, че за нея той е лицемер, който прави всичко за пред камерите.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много "важна" информация

    6 10 Отговор
    Момчил от......!?????? Това ли е визитката на всеки риалити смешник?
    Айде у лево!
  • 2 Сексуален козирог

    4 10 Отговор
    Същия галфон
  • 3 Ха-ха-ха

    2 7 Отговор
    Мудева го усетила ........

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ами,

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ха-ха-ха":

    Мудева за първи път видя мъж в лицето на Момчи и го хареса,преди да вкарат по милост при Амазонките нейния ревлив льольо който и бръкна в мозъка и я завуртя на 180 грдуса.
  • 6 Цеци

    14 0 Отговор
    Много си е готино момчето.Единственият мъжкар тая година.

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 да,

    10 0 Отговор

    До коментар #6 от "Цеци":

    Единственият заради когото си заслужава да се гледа сезона.
  • 9 Сиси

    4 0 Отговор
    Момчил заслужаваше да спечели защото играе мъжки, владее енергиите си физическа, емоционална, най-умен е, повече от плямпалото Мартин, Радо и злобната и грозна Виолета. Но...случайно печели Радо, жалко...
  • 10 Пилотът Гошу

    1 0 Отговор
    Голямата бяла птица Стоянова дава мнение за Момчил базирано на невероятните акълни способности на талантливата колкото плужек М(ъ)удева .... Момчил не се крие от битки и директно им казва всеки път, че ще ги бие каквото и да му дадат като битка. Как точно е лицемерно да им заявяваш в мутрите, че ще ги разкатае не ми е ясно. Буквално им казва, че е ги няма за пет стотинки 😂😂😂😂😂