Last news in Fakti

31 Октомври, 2023 17:15 2 992 1

Най-магичните дати през ноември

  • ноември-
  • магични дни-
  • късмет-
  • успехи-
  • дати

Положителната енергия през този месец е огромна, а късметлийските дни са цели седем

Най-магичните дати през ноември - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки месец има благоприятни и неблагоприятни дни. Добре е да сте наясно с тях, за да избегнете ненужни проблеми и да постигнете хармония с другите.

На прага на месец ноември сме и за да ви улесним, ще ви кажем кои дати са благоприятни този месец. Така ще можете да се настроите на правилната вълна и да подобрите настроението си. Положителната енергия през този месец е огромна, а късметлийските дни са цели седем!

3 ноември – опозиция на Слънцето с Юпитер и Венера с Нептун

Двойната конфронтация е нещо много добро. Голям принос за формирането на късмета ни ще има опозицията между Слънцето и Юпитер, това ще е ден на прозрение и интелектуален напредък. Паметта, вниманието и интелигентността ни ще бъдат изострени.

4 ноември – край на ретроградния Сатурн

Това е ден на много приятно и хармонично общуване. Сатурн в директна фаза ще бъде много благоприятен за всички нас. Ако някой ви е предал в миналото, е възможно на този ден да поиска прошка. Малките проблеми от миналото ще се разрешат. В дни като този, хората осъзнават важни неща.

8 ноември – Венера преминава в знака Везни

На 8 ноември Венера най-накрая ще придобие сила и мощ. Успехите в любовта и развитието на отношенията ще са големи. Общувайте повече и бъдете по-малко затворени в този ден. Венера ще ни даде и много сили и енергия за работа, бизнес, спорт и нови начала.

10 ноември – Меркурий преминава в знака Стрелец

Планетата на финансите ще отвори вратите към света на богатството и успеха в работата, пътуването и бизнес комуникацията. На този ден скъпите покупки са абсолютно позволени. Прекрасен момент за смяна на обстановката.

11 ноември – огледална дата

1+1=2, така че на 11-ти света ще се управлява от числото 2. То символизира двойствеността на силата – енергията и мъдростта. На 11 ноември нумеролозите съветват да работите повече, да бъдете по-малко мързеливи и да правите приятни неща, които ви носят радост.

13 ноември – Слънце в опозиция с Уран

Слънцето и Уран ще се слеят в опозиция, което означава, че ще се допълват взаимно. Голяма част от нас ще очакват добро настроение, вътрешни трансформации и творчески пробиви, пише woman.bg. Ако желаете да станете независими и да направите крачка към свободата, то няма по-добър ден.

24 ноември – Марс преминава в знака Стрелец

24 ноември е ден на смелостта и храбростта! Марс ще ни даде сили на този ден, за да довършим започнатото, а и да проявите инициатива във всички сфери на живота. Пригответе се за този месец! Освен студа, той ще донесе със себе си много положителна енергия.

Пригответе се да сте спокойни, концентрирани и изпълнени с желание за работа и любов!


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    Да Бъдеме Хора