Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 14:28 3 598 4

Брад Пит и Инес де Рамон се появиха за пръв път заедно като двойка

  • брад пит-
  • инес де рамон-
  • гадже-
  • връзка-
  • двойка-
  • холивуд

Двойката е заедно, но далеч от прожекторите от вече близо година

Брад Пит и Инес де Рамон се появиха за пръв път заедно като двойка - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Любовта между Брад Пит и Инес де Рамон изглежда, че става все по-силна, след като направиха публична поява заедно като двойка в събота вечер, провиква се "People" отвъд океана.

59-годишният Пит и 32-годишната Рамон присъстваха заедно на 12-ата годишна филмова гала "Art+Film" на LACMA в Лос Анджелис в събота, но не позираха за обща снимка.

"Изглеждаха супер влюбени! Смееха се, шегуваха се с всички около тях. Личеше си, че им е готино заедно", разказва очевидец.

Изминалото лято беше истински романтично за двойката, която се сближава, и източници, близки до тях докладваха, че връзката им се развива и става все по-сериозна. "Те наистина се наслаждават на компанията си и са много влюбени. Това е ясно на всеки, който ги види заедно".

Пит и де Рамон се появиха първо през ноември миналата година на концерт в Лос Анджелис. По това време източници твърдяха, че се срещат от няколко месеца. Рамон се е запознала с Пит покрай общ приятел.

През декември Инес се появи с него на партито по повод премиерата на филма му "Вавилон" в Лос Анджелис и да празнуваха 59-ия му рожден ден в холивудски ресторант. След това Пит и де Рамон започнаха 2023 г. с пътуване до Кабо Сан Лукас, Мексико, където прекараха новогодишната нощ и останаха известно време.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой Ще Я.....

    0 1 Отговор
    Шипеличка в Първата "брачна" Нощ?Гал гъдот или Скар йохансон?
  • 2 въпросче

    3 0 Отговор
    На Брад Пит брат му и Инес де Рамон се появиха за пръв път заедно като двойка. Къде са се появили,като снимката е само на мистър Пит?
  • 3 муцунка

    2 0 Отговор
    Галя Гъделот сигурно ще е.
  • 4 Грозноватичка,

    1 0 Отговор
    Като първата му жена. Страх го е вече от красавици - само проблеми с тях.