Last news in Fakti

8 Ноември, 2023 11:49 2 152 3

Защо Елвис Пресли е имал само едно дете?

  • елвис пресли-
  • пресила пресли-
  • дете-
  • лиса мари пресли

Елвис и Присила Пресли имат само една дъщеря - Лиза Мари, която почина през януари тази година

Защо Елвис Пресли е имал само едно дете? - 1
Снимка: Shutterstock

Елвис Пресли и Присила Пресли имат само една дъщеря - Лиса Мари, която почина през януари тази година от сърдечен удар на 54-годишна възраст.

Наскоро Присила Пресли направи няколко признания, разказвайки защо двамата с Елвис са решили да имат само едно дете. Двойката има една дъщеря, Лиза Мари, родена през 1968 г. "Елвис смяташе, че има много натоварен график", сподели тя пред списание "People".

"Чувстваше се малко виновен, че не е бил достатъчно с нея, когато Лиза беше по-малка. С неговия график и турнета той не смяташе, че присъства достатъчно, за да обърне голямо внимание на раждането и на друго дете", продължава 78-годишната американка.

Двойката се развежда през 1973 г., но Присила Пресли никога не е изпитвала желание да се омъжи отново.

"Ако трябва да бъда честна с вас, никога не съм искала да се омъжвам след него. Никога не ми се е искало", казва тя, преди да си спомни за любовта, която все още изпитва към рокаджията: "Никой никога не би могъл да се сравни с него."

Присила Пресли има и други любовни връзки, по-специално със сценариста Марко Гарибалди, с когото започва да се среща през 80-те години на миналия век. В резултат на любовната им афера се ражда Навароне Гарибалди, който сега е на 36 години.

След смъртта на Лиза Мари Пресли, Присила влезе в конфликт с внучката си Райли Кю за условията на наследството, но по-късно потвърди, че е постигнато споразумение, което междувременно е одобрено от съда, припомня actualno.com.

Ако Грейсленд отиде при Райли Кю, в съответствие с желанието на баба ѝ, прочутото имение на краля ще бъде мястото на нейния последен покой, тъй като тя е поискала да бъде погребана заедно с единствената си истинска любов.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 едно е малко ,

    2 3 Отговор
    но и Майкъл Джексън има едно само . Дрогата не прощава на американците . От Мексико ги тровят и те умират млади .

    Коментиран от #2

  • 2 бай Недялко

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "едно е малко ,":

    Айде сега все за лошият запад говорите. Не разбрахте ли, че е заради въглеродният отпечатък? Вече ги раздават в училищата тези "книжки", в които пише че децата са най-прекрасното нещо, но имат много голям въглероден отпечатък.
  • 3 Яне Сандански

    0 2 Отговор
    Имал е едно защото не е имал две или повече .Какво ви интересува под чаршафите на хората какво става .