Last news in Fakti

11 Ноември, 2023 10:35 4 102 11

Датският принц Фредерик се забърка в скандал с изневяра

  • принц фредерик-
  • изневяра-
  • скандал-
  • слухове-
  • принц на дания

Съпругата му – принцеса Мери показа подкрепата си за съпруга си, като бе забелязана да носи деликатно колие с буквата "F" на шията си

Датският принц Фредерик се забърка в скандал с изневяра - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принц Фредерик и принцеса Мери, принцът и принцесата на Дания, тези дни заедно с кралица Маргрете посрещнаха испанските крал и кралица, Фелипе и Летисия, в родината си.

Посещението обаче беше помрачено от слухове, появили се в испанските таблоиди, свързани с Фредерик и мексиканска светска дама и филантроп на име Геновева Казанова.

Какво се случва с принц Фредерик? Коя е Геновева Казанова? Нека видим:

В края на октомври престолонаследникът на Дания отлетя за Мадрид на частно посещение, докато принцеса Мери беше в Ню Йорк за Деня на ООН. Испанският таблоид Lecturas засне Фредерик с мексиканската светска дама Геновева Казанова да посещават изложба на Пикасо и да вечерят. Таблоидът твърди, че принцът е прекарал нощта в нейния апартамент, като пише, че е видян да влиза през нощта и си е тръгнал едва седем часа по-късно, предава vesti.bg.

Казанова отрича всички слухове и спекулации. "Категорично отричам твърденията, които намекват за романтична връзка между мен и принц Фредерик", се казва в нейно изявление.

"Всяко подобно твърдение е не само напълно невярно, но и изопачава фактите по злонамерен начин. Това вече е в ръцете на моите адвокати, които ще се погрижат за съответните стъпки, за да защитят правото ми на чест, истина и личен живот."

Хола допълва, че Фредерик е трябвало да посети изложбата на Пикасо с общ приятел, но поради заболяване приятелят помолил Казанова да се присъедини към принца вместо него.

Коя е Геновева Казанова?

Тя се казва Женевиев, според нейния Instagram, и е 47-годишна светска дама и филантроп от Мексико. Преди това е била омъжена за испанския аристократ Кайетано Мартинес де Ирухо. (Кайетано е един от петимата синове на покойната херцогиня на Алба.) Те имат две деца: близнаците Луис Мартинес де Ирухо и Амине Мартинес де Ирухо.

Малко след като таблоидите започнаха да спекулират за изневярата, принцеса Мери показа подкрепата си за съпруга си, като бе забелязана да носи деликатно колие с буквата "F" на шията си.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кмитева

    17 2 Отговор
    Ей, човек не може да отиде спокойно на една изложба. Какви времена настанаха...:)

    Коментиран от #3

  • 2 Ице

    8 6 Отговор
    Може да и е теглил един пильок на дъртата чанта, кво, няма за какво да я пази вече жабата на 47. Каквото закачи, това е.
  • 3 един от стадото

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кмитева":

    кой ти гледа изложбата, особено на тоя с обратните огледала. Мехиканката е по интересна

    Коментиран от #10

  • 4 Уффф

    4 0 Отговор
    Обърках се вече.Дайте малко яснота-на Казанова ударението къде е на "а" или "о"?
  • 5 Красавицата

    1 2 Отговор
    МАКСИМ КАРАКАШ също изневерява на жена си, защото бизнесменът е отвратен от нея. Бракът им е формален и
    без ангажименти. Бизнесменът ме обича и се грижи за мен. Осигурява ми висок стандарт на живот и ме глези с диаманти, златни украшения и какво ли не. Момичета бъдете с мъже, които ви обичат и се грижат за вас.
  • 6 Механик

    10 0 Отговор
    Принцесата не го ревнува, щото знае, че не му става.
    п.п.
    И се уточнете, тая Женвиев или Геновева се казва.
    Мисирки
  • 7 Лорд Минчу

    5 2 Отговор
    Аве палав милф изглежда Геновевчето, па и с тая фамилия, хич не съм сколонен да й вярвам, че само са си шепнали😉
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Мъжа на урсула

    4 1 Отговор
    Ако беше отишъл при някой джендър на никой нямаше да му направи впечатление.
    А той при жена, срааам, при това хубава, нищо че е на 47. Стара риба нЕма

    П.С. Стана незаконно да си ретросексуален
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.