Last news in Fakti

12 Ноември, 2023 18:52 6 808 3

Новолуние в Скорпион на 13 ноември, ето какво ни очаква

  • новолуние-
  • скорпион-
  • влияние-
  • истини-
  • съзнание

Някои истини може да се разкрият

Новолуние в Скорпион на 13 ноември, ето какво ни очаква - 1
Снимка: Shutterstock

На 13 ноември ни очаква новолуние в знака на зодия Скорпион. То ни носи много дълбока енергия, която ще ни тласне към размисли относно това какво не е наред в живота ни, кое е правилното. Ще се вглеждаме по-дълбоко в нещата, ще чувстваме по-дълбоко и най-важното – ще задаваме въпроси. Трябва да поставим под въпрос това, което ни казват, както и това, което казваме на другите за себе си.

Новолунието в Скорпион ще ни напомни и да мислим за себе си. Да се опитаме да разберем какво искаме да правим и къде искаме да отидем, без влиянието на другите, обществото или страховете от това какво могат да си помислят другите за нас. Следваме своя път и сме верни и автентични към себе си.

Това лунно събитие ще изисква от нас повече увереност, смелост, тъй като ще ни помогне да разкрием една по-истинска, по-дълбока версия на себе си. Планетата Уран, която бива наричана планета на изненадата, е активна при това ноемврийско новолуние в Скорпион. Тъй като сега чувствителността ни се повишава, енергията на Уран понякога може да ни накара да усетим чувство на безпокойство. Нещата могат да изглеждат непостоянни и малко нестабилни, а животът ни може да бъде склонен към промени и катаклизми.

Също така, Уран може да наруши статуквото в живота ни, за да ни накара да мислим по-мащабно и да изследваме по-широки идеи. Но Уран обикновено раздвижва нещата в живота ни, за да предизвика пробуждане и да разшири представите ни за живота и всичко в него.

Енергията на Уран също благоприятства да мислим извън рамката, извън обикновеното, да опитаме нещо иновативно, пише az-jenata.bg. Уран не обича да следва правилата и енергията му е непредсказуема, но поддържа нещата интересни и ни държи във възторг от това, което ни предлага.

Бихме могли да се възползваме от неговото влияние като си позволим да мислим по-мащабно, излизайки от кутията. Не бива да се затваряме в идеите на другите или в това, което обществото се опитва да ни каже. Сега ще търсим алтернативи и няма да пренебрегваме вътрешния си глас.

Но по време на новолунието в Скорпион, Нептун също е активен. Възможно е до нас да достигне определена информация или да достигнем до някои прозрения, истини. Тайните могат да бъдат разкрити или може да открием, че това, в което вярваме, че е истина, вече не е. Важно е да продължаваме да правим най-доброто, на което сме способни, докато обичаме себе си, обичаме се един друг.

Енергията на това новолуние ще се почувства интензивно и чувствата ни може силно да ни изненадат. Също така, новолунието в Скорпион може да предизвика дълбоки емоции, обикновено скрити в подсъзнанието. Скорпионът прави несъзнаваното съзнателно.

Ще има и други астрологични влияния върху новолунието в Скорпион. Има няколко аспекта, които добавят ефекти към енергията на лунното събитие, а именно – Слънцето и Луната са в съвпад или до Марс в Скорпион. Марс е управляваща планета на Скорпион (заедно с Плутон). Марс добавя огън и още повече интензивност към това новолуние.

Възможно е да се почувстваме гневни, разочаровани, тревожни. Тези емоции могат да осветят местата, където вашите граници са били нарушени. Сега е моментът да си признаем къде се нуждаем от поставянето на граници, за да стимулираме своята енергия и растеж.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 За едни смешно, за други - необходимост

    4 0 Отговор
    Новолунието е време да започнате в продължение на осем дни да си правите облъчване с пелинова пура, мокса, на точката Цзу сан ли - това е двойна точка, която се намира на двата крака под коленете. Това го напомням само на онези, които разбират от тези неща. Другите може да се посмеят.

    Коментиран от #3

  • 3 Оги

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "За едни смешно, за други - необходимост":

    Хахахахаха… Санитаритееееее, спешно инжекцията!