Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 13:15 3 864 8

Бъдеща булка? Денислава от "Игри на волята" изненада феновете с тази СНИМКА

  • денислава-
  • игри на волята-
  • бъдеща булка

Красавицата се показа като булка

"Бъдеща булка... Може би!"

С това признание Денислава от "Игри на волята" хвърли в шок своите близки и последователи. Пременена в булченска рокля, красавицата позира като типична младоженка.

След като се показа цялата в бяло във вид, готова за ритуалната зала, дъщерята на "змията" Виолета Стайкова от племето "Гладиатори" в риалити формата получи множество честитки.

Само преди дни здравенякът Кристиян Кирилов публично съжали за любовната си авантюра с нея, припомня plovdiv24.bg. Познатият като Митака от сериала "София ден и нощ" заряза законната си съпруга - фолкпевицата Джулия и се хвърли в обятията на Денислава, припомня "България Днес". Любовта им, обаче, изтрая само няколко месеца, а пред водещата Ива Иванова Кристиян разкри, че съжалява за постъпката си и още не може да си прости и да превъзмогне съпругата си.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Микаела Бейнс

    22 0 Отговор
    Каквото и да направи си остава един злобен,енергиен вампир. Крушата не пада по-далеч от корена. И точно такива индивиди стават милионери и си гребат с пълни шепи от живота. А обикновения човек се гърчи от грижи,работа и данъци. Но кой е казал, че животът е честен..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тоз

    13 0 Отговор
    Десислава или Десислав, не разбрах. Ама то май и не може да се разбере.
  • 4 гнус ме е

    10 0 Отговор
    на мама изчадието долно
  • 5 ха, ха

    4 0 Отговор
    Горкият Рълев ако го излъже личния слугинаж на МартинЧо.Явно е той,че извън игрите са все заедно двамцата.Голям баламурняк ще излезе ако се е поддал,а иначе хитряга го раздава в предаването.
  • 6 абе,

    9 0 Отговор
    Само на 24 години е,а изглежда на 42,представям си като стане на 42...С тези интервенциите които си правят и тоновете грим,татуировки младите жени губят младостта си и бързо остаряват.Не ги разбирам,нищо не може да замени свежестта на младостта,веднъж в живота е ...останалото е само фалш и имитация.
  • 7 Не фен

    11 0 Отговор
    Отивам да си плесна един шамар, защото отворих статията. Голяма грешка
  • 8 Ванк0-1

    4 0 Отговор
    Ох котьо,на бати нимфоманчето ще се жени има ли балъци?