Last news in Fakti

18 Ноември, 2023 14:56 41 118 53

Олимпиец измества Мартин като най-мразения участник в "Игри на волята"

  • краси дунев-
  • игри на волята-
  • мартин николов-
  • мразен-
  • финал-
  • риалити-
  • олимпийска титла

Зрителите на екстремното шоу все повече недолюбват поведението на Краси Дунев

Олимпиецът Красимир Дунев започва да измества стратега Мартин от позицията на най-мразения участник в „Игри на волята“.

Президентът на Федерацията по спортна гимнастика, който влезе в шоуто като фаворит на много зрители заради спортните си постижения, бързо си спечели недоволството на зрителите. Феновете на формата все повече се обединяват около мнението, че продуцентите го бутат напред в шоуто, без да има особени заслуги за прогреса си. Те смятат, че победите му във формата са откровено нечестни.

„Дунев не е уникален, а е лицемер, кри се цяла игра зад отбора си, Момчил му спаси кожата два пъти и вие си измисляте предимства, угодни за Дунев“, коментира един от зрителите. Друг пък нарича гимнастика „сърдито старче“.

Особено ядосани останаха феновете на състезателното шоу, когато спортистът елиминира Крум от племето на Гладиаторите. Според тях продукцията е дала твърде огромно предимство в битката, което предварително е решило нейния изход.

Така или иначе, ако може да се вярва на издайническите публикации в мрежата, Красимир Дунев стига почти до финала на „Игри на волята“, а според все повече интернет потребители победител е Иван Рълев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 100 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нагласена игра

    47 26 Отговор
    Момчил е най-добрият. Пълен просто го бутат напред.

    Коментиран от #19, #45

  • 2 Маркус

    69 6 Отговор
    Егати западналата медия която сте. Да напишеш за предване което все още се излъчва и победителя е ясен в интернет още преди 2 месеца кой всъщност е той, трябва или главата ти да е празна или да имаш нула уважение към читателите си. СРАМ!
  • 3 Тишо

    3 9 Отговор
    Шумов къде се губиш момче ?
  • 4 Хаха

    73 53 Отговор
    Най-големият шмекер в игрите е Момчил 🤡
  • 5 ха, ха

    106 6 Отговор
    Нещо сте в грешка.Никой никого не мрази,възмущава се единствено от продукцията която има свои фаворити и не поставя под общ знаменател всички участници с ясни правила.Сега търсят под вола теле,че уж Момчил мамел по време на битки,а Виолета първа наруши правилата/заедно с Денислава която така и не наказаха/ и вместо наказание получи НАГРАДА с НЕ преминаване втори път на цяло трасе само и само да изхвърлят Цвети от игрите.Иначе и Виолета и Дунев бяха аут без предимствата които продукцията им осигури.Но пък Оряшкова и с предимство не се справи.Защото освен да блъскаш в залата трябва и книги да се четат.Виолета и Дунев да вземат да научат литературния български език,не да се излагат на зрели години.

    Коментиран от #7, #13, #42

  • 6 Т444444

    35 11 Отговор
    Аз съм на 57,6 години, и не ми се струва да съм толкова стар като този човек.
  • 7 Уточнение

    4 9 Отговор

    До коментар #5 от "ха, ха":

    Като зрели праскови.
  • 8 Тозии

    90 21 Отговор
    Дъртия е типичен дърт комуняга където се цупи че го номинирват в игра която се е записал сам да играе
  • 9 Бегача

    65 39 Отговор
    Краси Дунев е пич,просто продуцентите са решили да ни го представят в такава светлина.САМО ТЕ РЕШАВАТ за всеки един участник в формата как ще го приемем,всички снимки,кадри са преработени по сто пъти за да има интриги,обиди и нападки между играчите и също от страна на зрителите.Това предаване е ПЪЛЕН ФАЛШ и за играчи и за зрители.

    Коментиран от #30

  • 10 ами,

    60 34 Отговор
    При двобоят Мартин/Оряшкова снощи при нареждането на плочките по гредата когато на Мимето паднаха,Димо я накара да върне последната наредена плочка я началото и тогава да реди.Когато на Мартин падна една плочка и той я придърпа с крак,взе я и я постави на мастото Димо не го да реди отначало както Мимето еееее.те това не е ли мамене по време на игра.Обаче Марто вика Момчи /мами/и продукцията удобно поде рефрена...

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Алоу

    50 7 Отговор

    До коментар #10 от "ами,":

    А на Орешкова защо й дават наказание на халките един път трябваше да мине, като не може там да си седи докато не свърши играта.

    Коментиран от #39

  • 12 сара

    46 9 Отговор

    До коментар #10 от "ами,":

    Прави разлика - на Оряшкова падна редица плочки, а на Мартин 1.
  • 13 факти само истински

    53 10 Отговор

    До коментар #5 от "ха, ха":

    продукцията са слаби водещият димо е пристрасте в последната битка подсказа на опонента на оряшкова да не се абави а направо само да тича наказанията като не може да вкарва кошове и предупредели играта абсолютно пристрастен водещ и много дразнещ продукцията е много слаба в поставянето на игрите и реда им а това с гладуването е изврашение ,както и противопоставянето на двата пола е не едакватно така или иначе на финал отивтат 8 души опорочиха формата на нивото на фермата!!! всичко е нагласено!

    Коментиран от #20

  • 14 алф

    41 12 Отговор
    всичко в тези игри е опорочено в игри когато критериите не са точни и водещият допуска да подсказва как да се спечели нямам думи врапираща е последната игра където мартин направо без да се бави за изпълнения с чука и коша му подсказа да направо да тича с това му спести много минути това са неточни критерии и различни изисквания към всеки позор и той е димо а не гимнастика
  • 15 Интелект

    88 20 Отговор
    Нормално е комплексираният средностатистически зрител да не иска да признае , че Мартин е много умен , прозорлив , комбинативен и това го прави най-комплексния играч . Друг е въпроса , че на такива като него обществото им търси цаката . А Дунев , падна ми много в очите наборчето . Бил нечестно номиниран , бил прецакан с измама и бля бля . Показва сърдитост и злоба която не му подхожда на годините .

    Коментиран от #35, #41, #44

  • 16 Йори

    80 33 Отговор
    Най-добрият е Мартин. Не само физика и акъл трябва. Мозъкът му е бръснач. Евала!
  • 17 Милавил

    85 27 Отговор
    Този олимпиец е наистина едно злобно и сърдито старче. Абсолютно неадекватен във всичко - време, пространство и реалностите на играта, изобщо във времето в което живеем.Бясна съм на продукцията, че го лансират, защото той е воден само от злоба,лицемерие и "умението" да се крие като плъх зад силните. Един от малкото интелигентни и мислещи хора в това издание - Мартин го анализира и разобличи твърде рано, но въпреки всичко предаването го бута напред.Защо???Какъв пример може да бъде този, който е останал 30 години назад във времето?!! Жалко за спортистите във федерацията която оглавява. А иначе - Мартин е номер едно, най- интелигентния мислещ татктик, стратег, психолог,който показва, че тази игра не е само мускули и физическа сила, а нещо повече и всички момчиловци, някакви луди ,изкукали виолети които си мислят, че с пари може да
    се купи всичко( което вероятно и са направили за да продължват да ни заливат със злоба, завист и нулев интелект и в този напреднал етап) могат само да му дишат праха. Мартин е най- интелигентният участник досега за всички сезони.Доста би се вдигнал рейтинга на игрите ако давате път на повече Мартиновци( стига да ги откриете, което не е лесно вече у нас).Но дерзайте!

    Коментиран от #36, #37

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мики

    36 4 Отговор

    До коментар #13 от "факти само истински":

    Пич,ти не си ли чувал за препинателни знаци .Това са точка,запетая,тире и т.н. И , че всяко изречение започва с главна буква? За правописа ти не искам и да пиша. Ми учете я тая граматика,бе. Да не се излагате

    Коментиран от #53

  • 21 Българка

    87 17 Отговор
    Дунев го бутат къв финал, а с Момчил се подиграват Каква награда е ако победи -телефонен разговор с брат му, като и без това ще се видят след 2 седмици. А ако загуби му взимат половината грошове . Че го изкараха и мошеник, при положение че единствено той се раздава за другите на игрите сякаш играе за себе си
  • 22 Вис

    7 75 Отговор
    Нищо Не разбирате...Краси е Най добрият....
  • 23 Петър Станев Георгиев

    16 9 Отговор
    Не мога да разбера защо не се направи предаване за хора на възраст над
    40г до 50г където Дунев ще бъде фаворит както и Виолета.Самата възрас
    е интересна зряла и има какво да се види от двата пола Отделно да има
    Възраст 30до40 и 20 до 30г Да харесва ми игрите но и социалната игра е
    също важна Това което ми прави впечатление е че самият финал като на
    ближи хората сякаш има промяна в тях Възможно ли е до последно да не
    се знае кога ще има сливане в едно племе за полу финал и финал може да
    има и жребий допълнително да бъде за тях не ясно понеже аз а и всички
    зрители виждаме едно пазене създаване на коалици и мисля че нивото
    накрая спада на фона до сега показана игра Самите играчи смятам до по
    следно ще покажат достойнство морал а не да се скрият за финалите
  • 24 Куцото дърто...

    58 21 Отговор
    злобно старче Дунев е най-голямата издънка, излагация и смешка в Игри на волята!
    Друга такава крива изрезка, до сега не се е появявала в това предаване.
    Поведение = 0
    Реакции = 0
    Играч = 0
    Говор = 0
    ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ НА ЕДИН "УЖ ЗРЯЛ" 50 годишен МУХЛЬО!!!
  • 25 Ох, боже 🤣

    51 14 Отговор
    Дунев не е за тази игра, не става за нищо, крие се зад гърба на всички. Двуличен, подъл дъртьо. Отвратителен човек.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Николаос 66

    61 10 Отговор
    Какъв олимпиец е този злобен,страхлив и лицемерен човек.Трепери и плака че го номинират.Театралничи с Никол,която беше най слабата участничка.На всичко отгоре е ръководител в гимнастиката.Срамно
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Рашид

    23 30 Отговор
    Великия комбинатор Мартин се изкомбинирал с Емануела...която го срина...мега комбинатор-палячо и смешник
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Готин

    16 4 Отговор
    Сега ще ви обясня нещата за да сте наясно , Продуцентите удрят по едно рамо на хората с най висок рейтинг по скоро популярност. Онзи ден отпадна едно момиче даже аз и забравих името май теодора .. жена ми гледа отначало с мен но малко така с едно око вика тази каква е за 1 ви път я виждам … предаването се гледа заради определени хора по интересни това вдига рейтинга … от тук вече въпроса е как продуцентите се бъркат в нещата… постоянно и по много начини … в зависимост от целта се дават различни игри …. в началото експеримент племе мъже племе мъже племе жени .. видя се какво стана и веднага оп игра крадене на не един а 2 ма 3 ма и тн

    Коментиран от #32

  • 32 Готин

    20 2 Отговор

    До коментар #31 от "Готин":

    Продължавам … не случайно на много битки казват наградите след битките .. защото в зависимост кой е спечелил са различни нещата … от там .. често уловката е в пъзелите , с леко прошепване на една дума от организатор .. и можеш за 2 мин да наредиш пъзел дет някой и за 30 не могат .. има и др неща .. примерно разни неща дето ползват едни въртележки и всякакви .. има някой са по куци .. по не се въртят от други … по скапани катапултчета и всяяякакви такива .. Останали 4 Гладиатори … срещу 7-8 Старейшини Момчил залага … неговата води 30 мин ( в предаването понеже е монтаж често не се разбират точните разлики) та тая се сеща за поговорката .. пише я с тебешир и не можа да сложи там едни кубчета по местата толко време .. и как само им се нареди играта на продуцентите точно Мартин в другото племе отиде … Дунев понеже има успехи и е на години .. продуцентите са гледали максимално да го опазят .. като не са излъчвали доста неща …

    Коментиран от #33

  • 33 Готин

    21 0 Отговор

    До коментар #32 от "Готин":

    Няколко неща са ясни … Мартин стига финал остава 3 ти … Момчил и Рълев са другите двама някой от тях печели не съм питал за да ми е интересно да гледам …. Доста хора се познават от преди игрите по различни причини доста от тях се подготвят при едни и същи хора Рълев се познава с Виолета за това за нея не в казал една лоша дума .. вече е и гадже с Денислава което ще стане скоро като станат от един отбор … относно яденето ..в началото имаше хора дето се застояваха на чистилището и реката там след 10 тия ден почват да им дават храна консерви и хляб щото няма как .. ма тва не се коментира и е тайна
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Какъв комплексен играч е тоз плужек бре

    5 12 Отговор

    До коментар #15 от "Интелект":

    Хахахахахахаха, виж го как тича като някоя отпъсната марула. Тоз ако го наричаш комплексен играч, истинския комплексен играч не знам какво ще му кажеш, космонавт ли..

    Коментиран от #43

  • 36 Ти честно ли

    9 6 Отговор

    До коментар #17 от "Милавил":

    На интриганта преписващ своите действия върху образите на други лица казваш, че е еталон едва ли не за качества? Е, вярно е, че народа ни е деградирал и функционално неграмотен. Няма как крадци и лъжци да бъдат избирани и да ни управляват продължение на 30 год. и материала да е качествен..
  • 37 Хохохо

    21 1 Отговор

    До коментар #17 от "Милавил":

    За Вили Вещицата няма да говориш лошо, че ще се качи на метлата, ще те намери у вас и ще стане оле мале.Помни като малко слонче до 5 години.
  • 38 факти само истински

    14 1 Отговор
    продукцията може да нагласи всичко да бъдеш какъвто продукцията избере както и да загубиш или спечелиш а водещият е по отвратителен от андрешко от фермата
  • 39 ами,

    29 0 Отговор

    До коментар #11 от "Алоу":

    Точно,против минутите за наказание съм.Като не можеш да минеш дадено препятствие и си дотам-играта приключва за теб.Също съм против и помагачите които всъщност печелят половината игра на номинирания.В колумбийският оригинал на предаването НЯМА такива помагачи.Това си е Тупарева измислица за да пробутват свои хора.С всеки следващ сезон затъват повече,финала и победителя се знаят още от започването на игрите.Участниците стават една каста,подготвят следващите участници не само физически но и на сплетни/стратегии/еднакви битки,еднакви пъзели всичко се наизустява предварително.Няма никакви изненади,никакво очакване-индийска сапунка.Алчни,прости продуценти=слаба продукция.
  • 40 Монтоя

    17 4 Отговор
    Няма страшно,интриганти.Сега се чудят как да добутат "ламята" напред,след като Мартин се върна от елиминация.Само стойки и фасони,Нека ботокса или "татко Краси си "решат проблема" на терен,не с мръсната си уста.С такива мекотели трябва да си брутален.Жалко за Мария,която опра пешкира заради Тея схемаджии.
  • 41 Цъко Гуменката

    13 15 Отговор

    До коментар #15 от "Интелект":

    Момчил ще го отнесе като куцо пиле домат. Мартин е голям интригант и докато плюе по останалите, се добута до тук без да прави почти нищо... Другите му се връзват, понеже бил не знам си какъв....
    Да не говорим колко смешен беше, когато се опита да се прави на мутра, питайки Момчил дали навън бил лъвче... Тоя паляк цял живот се е крил зад другите 100%. Бъркаш хитрост и интригантство с интелигентност.
  • 42 Ваня

    19 0 Отговор

    До коментар #5 от "ха, ха":

    Точна така много успехи са постигнали Дунев и Мария, но те влезнали в това предаване за да играят, а не да се крият и да се сърдят, като ги номинират. Не им прави чест да искат помощ от Момчил след като непрекъснато и те го номинираха с оправданието, че той е силен и ще се върне. Следователно те не са силни, а искат да отидат на финал. Момчил пострада взеха му половината пари, такова наказание за пръв път се случва, може би тъй като го изкараха най- големият " измамник". Забравяйки, че той спаси кожата на много неблагодарници. Би трябвало и Михаил да накажат за ритниците към Мартин и Рълев. Мартин би трябвало да доложи за провинението и на Мишо, но си замълча тъй като е от неговата коалиция, а на Момчил завижда и ненавижда.

    Коментиран от #49, #50

  • 43 Интелект

    5 0 Отговор

    До коментар #35 от "Какъв комплексен играч е тоз плужек бре":

    Ти си доказателството за комплексирания средностатистически зрител с ниско IQ . Много си зле .

    Коментиран от #47

  • 44 ами,

    10 5 Отговор

    До коментар #15 от "Интелект":

    Лично аз признавам тези качества на Мартин,ноооооо....не и обидите и епитетите към някой който не му се нрави и мачкането което прави с вербална агресия.Това показва само комплекси и дет се вика ...язък му за интелекта.Добре се спрявя в игрите но е нервак е, егоцентрик,не му прави чест това държание колкото и да е умен е токсичен човек с изменчиво поведение.Ми не,благодаря.Далече от такива хора.
  • 45 Съдия

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Нагласена игра":

    Ти си добър човек е той Денков академикът е силно препоръчително същите да бъдат и еталони за благотворителност и да се освобождава от отговорност членовете на съвета и комисията по досиетата х сериал е по-истински от бригада в САЩ и други подобни продукти за да се освобождава от отговорност членовете на съвета и комисията по досиетата х сериал е по-истински от бригада в САЩ и други подобни продукти за да се освобождава от длъжност и приятна и весела Коледа с Рудолф ван дам душата на компанията в Равда област е да си го подизпълнител и приятна и уютна и комфортна власт да ти е обяви че си си направил това което се намира се до малки деца и младежи и на мен лично аз смятам във връзка
  • 46 Анджелина

    8 0 Отговор
    От първия момент ми е неприятен. Особено като започне да говори и да слага буквата " и" на мястото на " е" , още повече ми стана неприятен.
  • 47 За твое

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Интелект":

    Сведение IQ-то ми е с доста прилични показатели, не желая да се хваля. Но на теб определено не ти личи, да покрива и критерий за нормално развит, камо ли за интелектуалец.
  • 48 Много

    1 0 Отговор
    Глупава медия сте, да спойлвате кой е победителя, много тъпо наистина... 👎
  • 49 Ники

    6 0 Отговор

    До коментар #42 от "Ваня":

    В голяма грешка си! Точно затова Мартин, спретна панаир на Мишо, че даже защити и Рълев, за разбития нос, но продукцията не взе никакво отношение. Гледай го пак!
  • 50 Вики

    8 3 Отговор

    До коментар #42 от "Ваня":

    Марто е пич! Открит и аргументиран за всяка своя мисъл и действие (затова не го харесват), докато Момчил, тихичко си плете кошничката.
    Г-н Момчи, къдено не е застрашен изпъква на 100, а където може да бъде отсрелян се спотайва и не взима никакво отношение! Много лошо впечатление ми направи, когато накара Дени, да се пробва с фризбито и не си призна, нито на масата, нито на съвета, което не му прави чест като мъж! И в други ситуации лекичко послъгва, но пък е добър в битките.

    Коментиран от #51

  • 51 ха, ха

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "Вики":

    Накарал я бил Момчил Дени.....тя глава носи ли на раменете си,има ли нещо в нея.Ако я /накара/Момчил да се обеси,ще го направи ли???Не драскайте глупости.

    Коментиран от #52

  • 52 Вики

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "ха, ха":

    Коментирала съм постъпката на Момчил, не на Дени! А Вие, четете внимателно и не пишете глупости!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.