Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 11:15 1 987 3

Той си спечели място в "Игри на волята 6": Кой е Бисер Русимов?

  • бисер русимов-
  • игри на волята

В събота се проведе оспорвана и много тежка битка между Бисер и Стратимир от третия сезон на риалити формата

В събота се проведе оспорвана и много тежка битка между Бисер Русимов - претендент за участие в Игри на волята 6 и Стратимир от третия сезон на риалити формата. Бисер успя да си спечели място в следващия сезон на Игри на волята. Но кой е той? Бургазлията разкри повече за себе си, вижте в интервюто:

Как се почувства, когато стъпи на Арената?

Бях изключително развълнуван, когато стъпих на Арената, тъй като за този момент се готвя вече повече от 4 години. Ако и тази година се бях явил на кастинги, щеше да бъде пета поредна година.

Какво те спираше до момента да не влезеш в предаването?

Аз винаги съм казвал, че за мен най-сериозното предизвикателство е да мина през комисията, която всеки път е на кастингите. От там нататък съм казал, че няма какво да ме спре. Нито битките могат да ме уплашат, нито физическата подготовка ще ми бъде препятствие. Най-трудното за мен беше, а и най-голямото предизвикателство, да мина през самата комисия.

Какво си помисли, когато видя Стратимир?

През цялото време мислех, че ще бъда изправен срещу някой от участниците, които участват към момента. Идея си нямах, че ще бъда изправен срещу един от най-добрите участници в Игри на волята. В момента радостта в мен е голяма, защото успях да победя.


Демотивира ли те това, че Момчил заложи на Стратимир?

По никакъв начин не ме демотивира, че Момчил не заложи на мен. Напротив, почувствах се още по-мотивиран да изляза и да спечеля тази победа.

Каква ще бъде подготовката ти за сезон 6?

Подготовката ми за сезон 6 няма да се различава много от предходните подготовки, като ще заложа повече на решаване на пъзели, съответно и на физическа подготовка. Тя включва плуване, кондиционни тренировки и т.н.

Какво да очакваме от Бисер в сезон 6?

По-добрата версия на Бисер.

Като кой бивш участник би се оприличил?

За мен един от най-силните участници от предишните сезони чисто физически е Фифо. Ако трябва да определим някой като сърце и воля, колкото и странно да звучи, за мен това е Касим, защото той, въпреки лошата си физическа подготовка, не веднъж е показвал на Арената, че е изключително борбен. Много е лесно, когато един човек е добре физически подготвен да излезе на Арената и да спечели, но истинската воля си проличава тогава, когато си на предела на силите си... или, когато нямаш такива.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ами,

    6 0 Отговор
    С нищо не блесна, просто Страцимир много зле се представи.И по-добре защото не ми се гледа този надут балон в ALL STARS.

    Коментиран от #3

  • 3 ха, ха

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "ами,":

    Даже не им дадоха да наредят накрая цитата на Фридрих Ницше /Това което не ме убива,ме прави по-силен/,че сигурно щяха да зимуват на Царево.