Last news in Fakti

24 Ноември, 2023 05:53 2 629 12

Моделът Мастагарков спаси Гладиаторите в "Игри на волята" 5

  • игри ан волята-
  • мастагарков-
  • старейшини-
  • гладиатори

Загубата на Старейшините ги изпрати на номинационен съвет

Моделът Мастагарков спаси Гладиаторите в "Игри на волята" 5 - 1
Снимка: NOVA

Гладиаторите спечелиха последната номинационна битка за сезон 5 на "Игри на волята", предаде dariknews.bg. Това означава, че Благомир Мастагарков, Виолета Стайкова, Мартин Николов - Елвиса и Иван Рълев са първите финалисти. Победата на червените донесе именно Мастагарков, който показа издръжливост и сила. Той беше обвиняван в потенциален саботаж от Елвиса, но предположенията на бизнесмена се оказаха грешни.

Загубата на Старейшините ги изпрати на номинационен съвет. Там те трябваше да посочат пред водещата Ралица Паскалева кой ще излезе срещу Виктория Пенелова в елиминационната битка в петък. Най-много гласове получи плувецът Михаил Кръстев, който загуби единоборството срещу Мастагарков и пое вината за поражението на синьото племе. Така във финалистите се превърнаха и Денислава Велкова, Момчил Василев и Краси Дунев.

Тази вечер ще стане ясно кой ще бъде последният играч, който ще се присъедини към най-добрите 9 участници в сезон 5 на екстремното риалити. Дали това ще бъде Виктория Пенелова, една от най-силните жени излизали на Арената, или Михаил Кръстев, един от най-подготвените мъже тази година?

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    8 2 Отговор
    Михаил ще бие Виктория с клизма и пак ще почне да се прави на мъжкар 🤡

    Коментиран от #8

  • 2 Смях

    21 1 Отговор
    Тоя Михаил бате цял ден яде спи сутрин не ноже да стане пие протеини яде протеинови бсрчета по резиденции и накрая не може един кош 50 кила да задържи 😂
  • 3 3.14К

    24 3 Отговор
    След като прецакаха Оряшкова, Виктория остана единственият свестен човек от племето на шушумигите.
  • 4 Защо

    12 4 Отговор
    Като Дунев иска да пази Дени не отиде той на битка вместо нея? Единствения мъж от племето на Старейшините е Мишо другите са Страхливци ! Страх ги е да не паднат от жена преди финала!

    Коментиран от #12

  • 5 9689

    6 15 Отговор
    Нагласата на продуцентигте продължава.110 килограмов срещу 70 килограмов.Ако бяха нарочили Мастагарков щеше между двамата да има плуване.Всичко е уредено да спечели зъботехника.Момчил е най добрия.

    Коментиран от #6

  • 6 Мдааа

    14 3 Отговор

    До коментар #5 от "9689":

    И специално за баба Вили гредите на хималайската стълба бяха наредени през половин метър за да може да я минава,а не както в предишните игри през два метра. Абе тотална пародия, като почнеш от водещите и стигнеш до участниците.
  • 7 Майка

    17 1 Отговор
    И щерка нямат работа на финалите Минаха така между капките Нищо съществено през цялата игра от тях Всички други са ОК
  • 8 На мен ми се струва

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Хаха":

    Че Виктория ще го бие
  • 9 ха, ха

    9 1 Отговор
    .....Михаил Кръстев, един от най-подготвените мъже тази година?...Само не разбрах през целия сезон за какво е подготвен.Едното плуване и то не баШ,брат му плуваше по-добре,едни мускули-е видяхме ги в сношната игра колко издържа.Глупаво момче,били си дали дума с Денка още от Чистилището,ама тя се извъртя към кого ли не и накрая се уплаши от битка с Вики и предложи него.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Примати

    4 1 Отговор
    Аз предпочитам Виктория да бие Мишо. За по - интересно
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.