Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 05:02 1 839 7

“Игри на волята” 5: Плувецът Михаил Кръстев е последният, класирал се за финалната осмица

  • игри на волята-
  • финал-
  • михаил кръстев-
  • виктория пенелова

Той победи в зрелищна битка акробатката Виктория Пенелова

“Игри на волята” 5: Плувецът Михаил Кръстев е последният, класирал се за финалната осмица - 1
Снимка: NOVA

Плувецът Михаил Кръстев е последният участник в “Игри на волята” 5, който си завоюва място във финалната осмица, предаде dariknews.bg. Той победи в зрелищна битка акробатката Виктория Пенелова. Тя се представи много добре в оспорвания двубой, но се разделя с мечтата си да бъде първата жена победител в “Игри на волята”.

Така вече са ясни осемте финалисти, които ще се борят за победата в сезон 5 на екстремното риалити. От племето на Старейшините това са Михаил, компютърният гений Момчил Василев, олимпийската легенда Краси Дунев и бившата волейболистка Денислава Велкова. От племето на Гладиаторите в топ 8 влизат бизнес дамата Виолета Стайкова, милионерът Мартин Николов - Елвиса, зъботехникът Иван Рълев и бившият футболист Благомир Мастагарков.

Още утре великолепната осмица ще се изправи в битка на Арената, която ще определи кой ще е първият застрашен от елиминация. Напрегнатото съревнование ще тества паметта на финалистите, а за един от тях грешката в играта може да се окаже фатална.

Следващият епизод на „Игри на волята“ ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалния

    10 2 Отговор
    Марто би Оряшкова по същия начин,накрая на състезанието Господ им посочи сентенцията и нареждат изречението за секунди,лъжа и измама

    Коментиран от #5

  • 2 По тъпо нещо не бях виждал

    6 3 Отговор
    Разкарайте се некадърници
  • 3 Асдф

    10 0 Отговор
    Казах ви, че Мишката ще бие на мамец момичето и пак ще почне да се прави на мъжкар 🤡

    Коментиран от #6

  • 4 Виктория

    10 2 Отговор
    Беше много по добра от Михайл Съжалявам че тя отпадна
  • 5 Като казваш господ

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалния":

    Имаш в предвид продукцията, нали? Защото Виктория дойде на анаграмата 15 секунди след мишката. Ако се беше забравила повечко мишокът сигурно за кумова срама щеше да се помощта повечко, но понеже нямаше време"господ" веднага му спусна решението
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.