Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 08:33 1 699 4

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Не е добре да се ядосвате и гневите

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Телец до 02:41ч на 27 ноември

Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Добре е да се срещате с близки и любими хора. Шопингът добре се отразява на психиката. Напълнете дома си с аромати на бергамот и ванилия.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 15:37 ч.

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете в този лунен ден максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Избягвайте да се оплаквате от съдбата. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба.

Според вибрациите на 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете в този период, означава, че неправилно сте използвали енергиите на деня.

В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и за близките си.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж. Да се пият повече течности – вода, сокове. Уязвими органи са сърцето и сърдечно-съдовата система. На тези органи да се отдели достатъчно внимание.

Следва 13 лунен ден от 15:37 ч. на 25 ноември до 16:06 ч. на 26 ноември

Този лунен ден дава голям шанс да се работи над грешките и да се поправят. Всичко, което се случва с нас днес е заслужено. Вместо да негодуваме и да се възмущаваме от другите е по-добре да се замислим какво сме направили "погрешно" и ако е възможно, да го поправим.

Днес могат да се повторят различни ситуации от живота ви, които вече сте преживели. Ако имате във вашето обкръжение хора и след общуване с тях изпитвате лоши чувства - чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалното време да скъсате с тях отношения и да продължите напред, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде бе

    3 1 Отговор
    Розово хапче? Без него няма как да се получи
  • 2 влък

    3 1 Отговор
    Избягвайте да вдишвате грозните миризми,които вчера изпоотровиха половин София!

    Коментиран от #4

  • 3 Енергийна стратегия

    0 0 Отговор
    Може и да се включва "мощна космическа енергия", обаче се включва и мощния космически електромер и след това идва и мощната космическа сметка.
  • 4 тиририрам

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "влък":

    Снегът ще ги измете, а вас - следващите избори.;)