Last news in Fakti

8 Декември, 2023 09:14 845 1

Девиз на деня е “Бързай бавно”

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Не се препоръчва никаква активност, прибързаност, суетене според астролозите

Девиз на деня е “Бързай бавно” - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в намаляваща фаза, в знак Везни до 05:36 ч. на 9 декември

Дни на хармония и здраве. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на гости, за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Подходящо: за почистване на порите и ремоделиране на кожата. Пилинг: механичен, ретинол, лазер, ултразвук. Епилация, депилация, педикюр, маникюр.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:43 ч. на 8 декември до 03:48 ч. на 9 декември

Символи на деня: костенурка, черупка, два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от едната страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Камъни на деня: соколово око, червен яспис, тигрово око, котешко око. Това е ден на астралното очистване и пробуждане на живота. Препоръчва се в този ден да поискате милост и защита от вашия Ангел-Хранител.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Не забравяйте, че символът на деня е костенурка и трябва да се държим като нея и да не бързаме. Този ден ще е успешен само за този, който не бърза. Не се препоръчва никаква активност, прибързаност, суетене. Денят допринася за постигането на мъдрост, уникални способности. Човешките възможности се увеличават.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Има много дни в лунния месец, които да посветите на работа, приятели, роднини, любими хора, но този трябва да бъде посветен на себе си. Пълната почивка ще възстанови физическите и моралните сили, необходими за по-нататъшни постижения. Не е добре да се започва нищо ново, но трябва да се завърши започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади. Не е благоприятно за екипната работа и сътрудничество.

Ден за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се днес да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като важно указание за нещо.

Душевният свят в този ден е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте да говорите за личния си живот, дори събеседникът ви да е сериозен и надежден човек. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да се приемете с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстригването е крайно нежелателно. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Ако си намерите нов приятел в 25-ия лунен ден, той ще стане важен човек в живота ви.

Един от кристалите на деня е тигрово око. От векове се носи срещу уроки и проклятия. Носете го за защита. Балансира емоциите и носи ясни прозрения. Счита се още за камък на късмета. може да се използва при медитация, ако целта е да откриете какви са кармичните връзки от минали животи с вашето семейство, познати и приятели.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 0 Отговор
    Благодаря Ви Уважаема Красавице Полезна и Поучителна Статия