Last news in Fakti

12 Декември, 2023 00:30 3 051 29

За жени: Прости трикове как да станете по-секси

  • трикове-
  • по-секси-
  • сексапил

Те действат като притегателна сила за силния пол

За жени: Прости трикове как да станете по-секси - 1
Снимка: Shutterstock

Независимо колко сте високи или пък колко тежите, какъв цвят е кожата или косата ви, ако ви липсват най-ценните качества, задължителни за добрия външен вид на всяка жена – а именно – сексапил и увереност. Те действат като притегателна сила за силния пол и ще накарат всеки мъж да падне в краката ви, пише bulnews.bg. Ако обаче ви трябва малко подкрепа, за да развиете у себе си тези качества, в следващите редове ще ви споделим няколко трика как да го постигнете.

Подчертайте силните си страни

Може би имате страхотни крака; ако е така, не забравяйте да носите рокля или пола. Или може би имате хубав бюст – ако е така, тогава покажете малко деколте. Вашият най-добър актив може да бъде дори косата или усмивката ви, така че сложете ярко червило, за да привлечете вниманието към устните, или спуснете косата си, за да могат всички да забележат колко е лъскава! Може би пък смятате, че нямате „най-добър актив“? Ако вашият случай е такъв, помислете за какво получавате най-много комплименти от хората. Това може да е фигурата ви или пък очите ви. Никой от нас не е перфектен и не трябва да се стремим да бъдем такива. Всичко е свързано с привличането на вниманието към това, което обичате в себе си. По този начин ще повишите и увереността си.

Грижете се за косата си

Неслучайно казват, че „косата ни е нашата красота“. Така че не е изненадващо, че поддържането ѝ здрава, лъскава и еластична може да ни накара да се чувстваме секси. Със сигурност няма да се чувствате добре, ако косата ви е безжизнена, изтощена и видимо нуждаеща се от подстригване. Можете да се погрижите за нея като правите редовни кондициониращи процедури, подстригвате я често, използвате специални продукти за вашия тип коса и се опитате да намалите топлинната обработка. Запазете влагата в косата си като изберете специална сатенена калъфка или пък спите със сатенена шапка за коса.

Носете лек грим

Няма нищо лошо в това да изглеждате поддържана жена. Обикновено ние погрешно свързваме понятието „грим“ с тежка-парти визия. Ежедневният лек грим ще коригира несъвършенствата ви, ще изглади тена на кожата ви и ще направи лицето ви по-сияйно. Независимо дали обичате грима, мразите го или сте безразлични, няма спор, че той може да ви направи много по-секси, да подчертае женствеността ви и да ви направи по-уверени.

Носете специално бельо в нормален ден

Ако знаете, че бельото ви ще бъде на показ в определен момент от деня, със сигурност няма да носите нещо обикновено. Но всъщност носенето на нещо специално в „нормален“ ден може да ви даде сериозен умствен тласък. Това споделя Рейчъл Нийдъл, секс терапевт и лицензиран психолог в Центъра за семейно и сексуално здраве на Южна Флорида. „Ако не притежавате специално бельо, време е да отидете да си изберете такова“, казва тя. Затова не ви е необходим партньор. Ако пък сте от срамежливите, можете да разгледате безброй идеи за секси бельо онлайн.

Обърнете внимание на стойката си

Едва ли има човек, който да не усеща, че има нужда да подобри стойката си. Със сигурност и вие сте се замисляли за това, но знаете колко е трудно да направите каквито и да е корекции, особено ако в ежедневието вниманието ви е насочено в съвсем друга посока. Затова от време на време си правете „проверка“ и се уверете, че сте изправени и излъчвате самоувереност.

Изберете какъв тип сексапил искате да излъчвате

Може би няма едно мнение в какво точно се изразява сексапилът. Но условно можем да го разделим на два типа – традиционен и „приземен“. В зависимост от това как изглеждате, вероятно е и да привличате хора и потенциални партньори, които търсят различни неща. Традиционният сексапил е страхотен, когато се опитвате да привлечете повече временни партньори. Това е така, защото голяма част от по-традиционния сексапил е свързан с носенето на прекалено много грим и дръзки дрехи. Всичко това може да прикрие или да омаловажи вашата естествена личност и външен вид. Така вие изпращате посланието, че не ви пука дали някой ви харесва такива, каквито сте. По-естественият вид сексапил подчертава истинската ви личност и външен вид, без да залагате на прекалено голямо „шоу“. С това вие казвате на някого, че бихте искали той да ви смята за секси, заради това, което сте. Такъв подход може да привлече към вас човек, който търси нещо по-дългосрочно.

Обърнете внимание на аромата, който излъчвате

Винаги носете лек парфюм. Добрият аромат играе голяма роля за сексапила. Къпете се редовно, използвайте фин, но приятен дезодорант, за да предотвратите неприятната миризма. Съчетайте вашия естествен аромат с фин парфюм на цитрусова основа, но все пак оставете вашите феромони да свършат по-голямата част от „работата“.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Нощен скитник на вероятностите

    14 3 Отговор
    Мили жени.
    Разбирайте на първо място себе си. За да могат да ви разбират и другите.Времето е ценно, а доверието е нещо, което се разваля за секунди.Бъдете добри и учтиви с мъжете. Или поне с тези, които заслужават. Защото всяко правило си има изключения.В крайна сметка сме хора и биологично погледнато не можем едни без други.Това ви прави привлекателни.
    Спрете да следвате тези двойни стандарти, налагани от социални медии и феминистки идеологии. Мъжа да е над 1.90 висок, да изкарва 6 цифрена заплата, да влиза в ролята на психоаналитик,най добра приятелка, отдушник за нервни кризи и какво ли още не. Когато приемате доброто в отсрещния пол - това ви прави привлекателни.
    Когато не си мислите, че сте над нещата и мъжете - това също е бонус точка в актива ви.И не забравяйте кои сте и откъде сте тръгнали - защото от високо като паднеш..доста боли. Не приемайте нещата за даденост. Това е земно и човешко.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Ехото...

    3 0 Отговор
    Ти да видиш , когато някоя " лицензирана " психоложка и сексоложка започне да каканиже тъпотии , колко "компетентно" се преповтарят , без грам мисъл , от преповтарящите ! Това са съвети , като за кандидат - проститутки ! Гледаме деколтетата и поличките на жените , когато само са , за чук и бег ! Жените , които искаме да застанат до нас , преценяваме като човеци !
  • 28 Идън

    2 0 Отговор
    Критерийте на някои жени и мъже за сексапил стават плашещи. Няма нищо по- противно от кубици силикон преливащ от деколтето и надути изкуствени устни с ярко червено червило. същото важи и за изкуствените коси- мигли и нокти... При мъжете - не е сексапил едно епилирано като гол охлюв тяло- още по- малко изскубаните или обръснати на участъци вежди.Естественият и дискретен сексапил е по- въздействащ и по- магнетичен.
  • 29 ганю

    0 0 Отговор
    Когато се научите да давате без задни мисли
    тогава и ще получите чисто сърдечно и истински