Last news in Fakti

12 Декември, 2023 09:08 1 824 14

Днес е сатанински ден според лунния календар

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Отношенията в този ден са напрегнати

Днес е сатанински ден според лунния календар - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в намаляваща фаза, в знак Стрелец, където ще пребивава до 17:33 ч. на 13 декември.

Тези дни са много подходящи за ходене на църква: за изповед, кръщение, молитви и т.н. За други, това е времето да си потърсят духовен водач, духовно обучение, да потърсят своя път. Хората започват да се стремят към социума, обществения живот, социалните отношения, стават по-философски настроени.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система, жлъчката.

Лунен календар: 29 лунен ден от 07:22 ч. на 12 декември до 01:33 ч. на 13 декември

29-ият лунен ден обикновено е последният ден от лунния месец или бележи прехода от последната фаза на Луната към новолунието. Един от най-тежките дни на лунния месец, в който се активизират тъмните сили на астрално равнище. Символи на деня са октопод, хидра, но вместо да се борите с тях, е добре да се снишите, за да си върнете силата. А на всяка отрязана глава на хидрата, израства нова. От един проблем може да произлезе друг.

В лунният календар е определен като сатанински. Не трябва да се започва нищо ново, а още по-добре да не се планира нищо и да не се вземат важни решения. В този ден не се занимавайте с нищо друго освен с обичайни и необходими битови и житейски цели.

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не приемайте нищо на вътре в себе си. Днес при много хора ще са характерни силна раздразнителност, депресия, главоболие, обостряне на хронични заболявания, необосновани страхове и безпокойство. Тъмни мисли и предчувствия могат да ви завладеят. В такова състояние е трудно да се даде обективна оценка на събитията, да се вземат решения, да се ангажирате с отговорна работа. Отпуснете се, ако има такава възможност, не се претоварвайте.

Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.

Не правете големи покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде на вятъра. Купените вещи ще се окажат безполезни и ненужни.

Избягвайте масови мероприятия и по възможност пътувания, защото има вероятност от аварии и непредвидени опасности.

Добре се отразява млечната храна, да се избягва месото. Болестите започнали днес са едни от най-страшните. Пийте колкото е възможно повече разтопена вода: тя пречиства както физическото, така и енергийното тяло. Чудесно е, ако днес изпиете 2-2.5 литра.

Препоръчва се очистване на шлаките и физическото тяло също. Домът се изчиства с огън (обикаляне със свещ), благовония, поръсване със светена вода. Да се избягва мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си изделия от рог и кости.

Отношенията в този ден са напрегнати. Не започвайте да се изяснявате, да влизате в спорове и конфликти. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Сега не носи хубави емоции, точно обратното – може да имате неприятности, пише Ивелина Пенчева в Novini.bg.

Добре е навсякъде около вас да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяко тъмно ъгълче.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 празничен ден

    14 0 Отговор
    за посолството и слугите му
  • 2 Точка Омега Последни Времена

    3 2 Отговор
    "Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяко тъмно ъгълче."
    Лукавият е повелителят на светкавиците.

    Коментиран от #9

  • 3 В парламента

    9 0 Отговор
    Днес приемат бюджета.

    Коментиран от #6

  • 4 123

    16 0 Отговор
    Всеки ден сатанистите унищожават човечеството. Контролират правителства, медии, музикална, филмова индустрия.
  • 5 Така Така

    11 0 Отговор
    Сатанистите бутат и унищожават историята на България
  • 6 БСП за България и Радев

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "В парламента":

    Днес, нацистката сглобка почва демонтажа на свещения паметник на съветската армия освободителка. Случайност? Не мисля. Дано това най-накрая привлече вниманието на другаря Путин и да нареди незабавна денацификация и освобождение на България
  • 7 Вовааа

    4 0 Отговор
    Метни някой Кинжал в БГ Парламента.
  • 8 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    То да е само един нямаше да има проблеми.Дявола и слугите не спи ,мислят и работят денонощно.

    Коментиран от #14

  • 9 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Точка Омега Последни Времена":

    Глупости дали си на тъмно или светло ако си с слаба психика и податлив на депресия нямаш спасение.Смей се повече ,рогатия не обича хората които се смеят .
  • 10 Значи..

    3 0 Отговор
    Израел и САЩ празнуват празника
  • 11 българин

    3 4 Отговор
    Бутат МОЧА сатаните.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Соваж бейби":

    Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.