Last news in Fakti

20 Декември, 2023 09:28 1 458 1

Днес е ден на промените и непредвидените събития

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, предупреждават астролозите

Днес е ден на промените и непредвидените събития - 1

Луната е в знак Овен от 00:48 ч. до 04:51 ч. на 22 декември

Този период се определя като време на целеустременост и оптимизъм. Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Необходимо е да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Получената енергия силно изостря емоциите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. В дните, когато Луната е в знак Овен, раздразнителността, избухливостта и дори агресивността се увеличават.

Уязвими са главата и мозъкът. Зачестяват инсултите, главоболията. Да се избягва всякакво напрежение. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 12:54 ч.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Време за втори шанс. Може да възродите старите проекти. Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да отреагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност.

Там, където има много хора може да възникне емоционално напрежение. Нежелателно е да се гневите и да сте нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония.

Заболявания започнали в този лунен ден може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите.

Следва 9 лунен ден от 12:54 ч. на 20 декември до 13:16 ч. на 21 декември

Символи на деня са прилеп, Млечния път. Този лунен ден символично е свързан със знак Рак и се счита за първия критичен ден от лунния цикъл. Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и прошката.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат.

Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна.

Препоръчва се очистване на помещенията физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни да не бъдат насилени, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вие

    1 0 Отговор
    Решавате , каква да е вашата съдба ! Няма западни и източни глупости , като карма и предопределения !