Last news in Fakti

24 Декември, 2023 07:00 3 293 0

Дневен хороскоп за 24.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде днешният ден за всяка от зодиите

Дневен хороскоп за 24.12.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ведро ще Ви е днес на душата. Много смях и веселие ще съпътстват празника Ви и наистина ще се почувствате щастливи и как иначе, Рождество е. Идват още светли празници!

Телец

Светла вечер предстои. Да е светло в Душата Ви. И да е Слънце по пътя Ви! Винаги огън да гори в сърцето Ви. Наречете си чудна нова година.

Близнаци

Вместо да се радвате, че иде Бъдни вечер, човъркате стари рани. Оставете ги да зараснат, а дядо Коледа може и да Ви донесе жива вода за тях.

Рак

Светла вечер, рождественска. Нека така както се ражда Слънцето за следващата година, така да се роди нова надежда, нова сила и нова вяра в живота Ви. Вървете в нея с високо вдигнато чело.

Лъв

Разваляте настроението на всички с намръщеното си изражение. Не може всяка минута да получавате доказателства колко сте обичани, светът не се върти около Вас.

Дева

Ще се чувствате като навита пружина. Ами поканете гости, че поне да имате по-голяма слушателска аудитория.Или си записвайте мъдрите мисли.

Везни

Ще се чувствате празнично и днес наистина ще стават чудеса с Вас. Това ще Ви накара да кроите мащабни планове за следващата година. Успех!

Скорпион

Дано не изникнат случайни задачи, защото ще Ви провалят плановете. Вярвайте, че всичко ще се нареди както очаквате, и наистина ще стане така.

Стрелец

Бъдете по-сговорчиви с околните, така и дядо Коледа ще реши да Ви донесе повечко подаръци. Подгответе се за тихата и свята рождественска нощ!

Козирог

Ще има доста неща за подреждане, докато всичко стане както искате. Но с добро настроение и повече помощници, всичко ще е наред,предсрочно.

Водолей

Станете отрано и се разкършете, че да имате сили да приготвите коледната трапеза. Винаги е по-вкусно, когато е домашно, пък и приготвянето на храната сближава хората.

Риби

Празник е, а сте си планирали толкова неща за вършене. Не прекалявайте, нека ангажиментите Ви бъдат свързани най-вече с подготовката за празника.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА