Last news in Fakti

23 Декември, 2023 10:34 923 1

Днес е ден на любовта, милосърдието и състраданието

  • астропрогноза-
  • лунен календар

Могат да се случат непредсказуеми неща

Луната е в знак Телец до 10:16ч на 24 декември

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Лунното влияние прави хората по-упорити и напористи. Шопингът добре се отразява на психиката. Напълнете дома си с аромати на бергамот и ванилия.

Да се избягва пиенето на студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 14:06ч

11-ият лунен ден преминава под влиянието на стихиите Огън и Земя. Енергията на този ден е силна и тежка. Сливат се лунните със земните сили. Човек се изпълва със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия.

Да не се предприемат рисковани действия. Бъдете предпазливи и внимателни във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно.

Заболявания започнали през времето на 11 лунен ден протичат тежко и продължително. Трудно се поддават на лечение. Това засяга предимно жените. В този лунен ден се препоръчват очистителни процедури на дома и тялото. Ефективно изчистване може не само физическо, но и духовно чрез четете молитви, мантри.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво може да доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Следва 12 лунен ден от 14:06ч на 23 декември до 14:38ч на 24 декември

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат по-скоро напразни и резултатите незадоволителни, пише novini.bg. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Днес е много важно да не се оплаквате и да не се самосъжалявате по никакъв начин, защото прекарвайки времето си в безсмислено хленчене, рискувате да останете в това състояние за дълго време. Също така е силно препоръчително да потискате всякакви негативни емоции в себе си. Всичко това може да доведе до не най-приятните последици. Опитайте се да прекарате деня възможно най-спокойно и за да можете да облекчите напрежението, включете се в медитативни практики.

Не правете непоискано добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек. Ако заболеете днес, означава, че неправилно сте използвали мъдростта на деня.

В този лунен ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да са искрени. Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж. Подстрижката в 12 лунен ден подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варненски Моряк

    1 0 Отговор
    В такъв случай.....Честит Празник г-це Найденова:)