Last news in Fakti

28 Декември, 2023 08:07 1 511 7

Влогърка се призна за виновна по 4 обвинения за насилие над деца ВИДЕО

  • джоди хилдебранд-
  • руби франке-
  • насилие-
  • децасащ

Джоди Хилдебранд бе обвинена заедно с бизнес партньорката си Руби Франке за злоупотреба с деца

Джоди Хилдебранд, бизнес партньорът на бившия семеен влогър Руби Франке /на снимката/, се призна за виновна в сряда по четири престъпления за злоупотреба с деца от втора степен, предаде NBC.

Тя беше обвинена в Юта заедно с Франке през септември в шест обвинения за злоупотреба с деца, след като двамата бяха арестувани през август. Полицията е открила едно от децата на Франке с открити рани след бягство от дома на Хилдебранд, както и друго от децата ѝ в подобно недохранено състояние в дома ѝ.

Съдия Джон Уолтън прие споразумението за признаване на вината на Хилдебранд. Нейната присъда, подобно на Франке, ще бъде произнесена на 20 февруари.

Хилдебранд и Франке често си сътрудничат за видеоклипове със съвети за родителство и взаимоотношения за услугата за лайф коучинг ConneXions на Хилдебранд, която е критикувана за екстремните си учения.

Франке, която също се призна за виновна по четири обвинения за малтретиране на деца по-рано този месец, се съгласи да свидетелства срещу Хилдебранд. Майката на шест деца беше известна със своя вече премахнат канал в YouTube “8 Passengers,” в който тя показа семейния живот и сподели съвети за родителство на близо 2,3 милиона абонати.

В изявление, публикувано преди нейното изслушване, юридическите представители на Франке казаха, че Хилдебранд е “систематично изолирала” Франке от семейството ѝ и е станала уязвима към “изкривено чувство за морал” под влиянието на Хилдебранд.

Създадена през 2007 г. ConneXions предлага курсове за взаимоотношения и родителство. Някои бивши клиенти казаха, че нейните учения се коренят в принципите на Църквата на Исус Христос на светиите от последния ден, известна още като LDS или мормонската църква.

Програмата е разделяла съпрузи и насърчавала хората да изобличават тези, които не живеят в съответствие с неговите учения.

Франке, който беше посочен като “сертифициран треньор по умствена фитнес” на уебсайта на ConneXions, често се появява с Хилдебранд във видеоклипове на ConneXions. Във вече изтрити видеоклипове в YouTube двамата проповядват, че тези, които не живеят в “истината” включително децата, трябва да бъдат откъснати от останалата част от семействата си.

Преди да бъде арестувана тази година, Франке също беше подложена на критики за някои от вече изтритите си влогове за родителство. Зрителите обвиняваха Франке и съпруга ѝ в насилие от години.

Съобщава се, че местните служби за защита на детето са били извикани през юни 2020 г., след като петиция на Change.org призовава семейството да бъде разследвано, цитирайки пример от вече изтрит видеозапис на техния син тийнейджър, който споделя, че е спал върху чувал седем месеца като наказание за поведенчески проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тц тц тц

    10 0 Отговор
    Тея сащисаните всъвсем са се чалнали.Целият им елит ги държи Ебщайн с компромати,които е правил на някакъв остров.
  • 3 цербер

    5 0 Отговор
    Джоди Хилдебранд-бизнес партньорката на бившата семейна влогърка Руби Франке
  • 4 Тизе

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Си праззз овен , ама офците те нечат , оти си непотентен !
  • 5 Пълен батак

    2 0 Отговор
    Така неграмотно е написана статията, че не разбрах за жени или за мъже става въпрос, а и снимката не помага. "Франке, който беше посочеН като сертифицираН треньоР по умственА фитнес”. "Преди да бъде арестуванА тази година, Франке също беше подложенА на критики". Сега Франке, какъв се явява?

    Коментиран от #6

  • 6 Верно ли

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Пълен батак":

    Явява се "То", та затова Миленчо се е объркал. Язък за обърканите деца от тези безмозъчни транс-пропаганди. Не съм сигурен колко десетилетия ще са нужни на света да се излекува от тази лудост, с която ни заливат нео-либералчетата.
  • 7 Ко речи?

    1 0 Отговор
    Много ли са й го влагали на тази влогърка, или тя е влагала...