Last news in Fakti

29 Декември, 2023 12:45 1 336 11

Камен Воденичаров: Българските политици не се интересуват от щастието на хората (ВИДЕО)

  • камен воденичаров-
  • политици-
  • цената на власта

Актьорът заяви още, че "днешните политици са доста по-сприхави и нервни от тези, които ни управляваха през 90-те години"

"За мен тази година беше трудна, загубих баща си, имах тежки дни. Забелязвам обаче, че има малко повече усмихнати хора по улиците. Ние свикнахме винаги да сме малко по-кисели, винаги да намираме проблеми дори там, където ги няма." Това каза в ефира на Euronews Bulgaria актьорът, водещ и режисьор Камен Воденичаров. "Аз мисля, че нашето щастие се случва въпреки политиците, защото фокусът на политиците е в това как нещо да се направи така, че да има изгода за тях, как да бъдат направени проектите така, че да може нещо да се открадне. Те сякаш не се интересуват от щастието на хората."

"Знам, че има хора, които се опитват да правят нещата така, както пише по книгите. Българската политическа класа обаче не е на нивото на историята", добавя още Воденичаров.

"Факт е, че в днешно време няма толкова добри телевизионни предавания, които да правят сатира. Тя обаче продължава през интернет, както и чрез изключително талантливи карикатуристи", заяви още актьорът и заключи, че "днешните политици са доста по-сприхави и нервни от тези, които ни управляваха през 90-те години".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    8 2 Отговор
    В България няма живот ни за бедните ни за богатите.

    Коментиран от #2

  • 2 Любопитен

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А за съперниците? Ти как мислиш? Когато и да цъкна, един скъперник все ме е изпреварил.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 зевзек

    13 1 Отговор
    браво Камене, 35 години съзнателен живот в държавата ти бяха необходими, за да разбереш нещо, което и децата от пети клас го знаят
  • 5 Варненски Моряк

    9 0 Отговор
    Винаги се е изказвал правилно!!не само не се интересуват от щастието на хората!!!!!!ами се радват на тяхното нещастие,даже страшно удоволствие им доставя хората да са Нещастни!!същите тези хора които им гласуват доверие,мкарват ги в парламента да крадат милиони,никому Неизвестни до преди това най елементарни шарлатани!!
  • 6 Соваж бейби

    6 0 Отговор
    Каменчо е никел,най добрият от малка го харесвах за мен си остава най добрият !Не знам какво се случи защо Славунчо не само го измести ами го ирита и от ефир ли какво стана ??в хиляди пъти превъзходство и интелект гледах шоуто само заради Камен ,после след раздялата им за онзи нахален селяндур съм си казвала мнението.Защо всички хубави хора с талант и харизма винаги са махнати от българската сцена и остават само баналните някой и до смъртта си като една певица имаме ,няма се учудя и с леглото и да започнат и правят концерти да пее с микрофона завита с юргана на сцената на там вървят нещата

    Коментиран от #9

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 хм, хм

    4 0 Отговор
    Затова им се връща ...
  • 9 Сила

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Соваж бейби":

    Защото Камен е роден и израстнал на пъпа на София, в семейство на интелектуалци.......Това се опитвам да обясня на провинциалистите...... ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ, ПЛЮС ГИМНАЗИЯТА И СОЦИАЛНАТА СРЕДА...... ТОВА Е ОПРЕДЕЛЯЩОТО ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЕДИН ЧОВЕК

    Коментиран от #10

  • 10 Соваж бейби

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Сила":

    Никога няма да го забравя не си спомням по какъв повод, може би има все още стари кадри видео ?Камен беше прочел малка част от книгата Малкият принц толкова увлекателно и сякъш говори самият принц не мога точно да го опиша.Разплаках се не знам предизвика силна емоция и той беше причината да прочета книгата и до днес ми е любима .А преди това я подритвах така стори ми се скучна все я оставах за следващ път .Бях дете винаги съм го слушала с голям интерес как да кажа задържа ми вниманието това момче винаги ,много го обичам като личност в стари коментари често съм писала за Камен че беше готиния кога е ставало дума за Салви.
  • 11 БеГемот

    5 0 Отговор
    То че на германските им пука...или на американските..просто ония са осъзнали че ако държавата им е силна и те са силни ..а нашите мишки им стига да първи на село...