Last news in Fakti

29 Декември, 2023 13:20 2 796 4

Брус Уилис и съпругата му Ема Хеминг отбелязаха 16 години заедно ВИДЕО

  • брус уилис-
  • годишнина-
  • съпруга-
  • ема хеминг

През февруари звездата от "Умирай трудно" и "Армагедон" бе диагностициран с фронтотемпорална деменция

Брус Уилис и съпругата му Ема Хеминг отбелязаха 16 години заедно ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube

Брус Уилис и съпругата му Ема Хеминг отбелязаха своите 16 години заедно, предаде CNN.

В сряда Хеминг сподели снимка, на която целува по бузата Уилис, като написа: „16 години с този специален мъж. Моята любов и обожание към него само нарастват.”

Двойката се жени през 2009 г. и има две общи дъщери - Мейбъл и Евелин.

Хеминг говори за това, "колко трудно може да празнуваш нещо подобно, докато се занимаваш със здравословни проблеми" на звездата от “Умирай трудно” , споделяйки, че е “успяла да си поплаче добре с близък приятел".

"Наистина е важно да имаш някого, на когото можеш да довериш чувствата си, вместо просто да ги затваряш в бутилка. Така даваш най-доброто от себе си и просто се бориш", заяви тя.

През февруари семейството на Уилис, включително бившата му съпруга Деми Мур, обяви, че актьорът е диагностициран с фронтотемпорална деменция.

Хеминг сподели, че получените безброй съобщения за любов и подкрепа за "толкова обичания Брус", ѝ помагат да се чувства “по-малко сама.”

"Иска ми се да мога да отговоря на всички съобщения, защото те са дълбоки, истински и поетични, но моля, знайте, че ги ценя наистина много", написа тя. “Благодарна съм ви.”


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мхм

    2 14 Отговор
    И тос зеленчук като шумашер
  • 2 Куку Лашка

    2 2 Отговор
    тая може да му е унука
  • 3 пенко

    3 0 Отговор
    СБОГОМ БРУС ---ЗА МЕН БЕШЕ СУПЕР ГОТИН ЧОВЕК И АКТЬОР !!!!!!!!!!!!!!
  • 4 адмирации

    10 0 Отговор
    за Ема, че се Грижи за Брус, а не го е захвърлила в някой супер луксозен хоспис, и да си гледа живота и да харчи милионите му на воля, не че пак няма да ги харчи един ден, но поне ще и е чиста съвестта.