Last news in Fakti

3 Януари, 2024 08:51 1 203 1

Хороскопът на световните лидери за 2024 г.

  • хороскоп-
  • астрология-
  • световни лидери-
  • 2024 г.

Ето какво отредиха звездите

Хороскопът на световните лидери за 2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

Какво отредиха звездите за зодиите за световните лидери през новата година:

Козирог: Ким Чен Ун

Стабилният Плутон в началото на годината ще ви помогне да направите някои така необходими промени в социалния си кръг. Създали сте опасни съюзи, които са повлияли негативно на репутацията ви и ви водят по опасен път. Да се отървете от тях няма да е лесно - вие сте Козирог, известен с ината си. През втората половина на годината може да сте склонни да поемете ненужни рискове, но моментът не е удачен за хазарт - запазете главата на раменете си и се въздържайте от всичко, което може да ви застраши.

Водолей: Володимир Зеленски

Вашата планета Уран ще ви повлияе позитивно през първата половина на годината, така че рискувайте. Предстоят ви поредица от професионални успехи, но не се разочаровайте, ако се забавят - използвайте времето, за да създадете нови приятелства.

След натоварената първа половина на годината, ретрограден Уран ще разтърси дома ви и работното ви място през последното тримесечие на 2024 г., внасяйки известен хаос, но също така отваряйки вратата към интроспективно пътуване, продължаващо няколко седмици.

Близнаци: Доналд Тръмп

Професионалният ви живот ще бъде пълнен с изненади през 2024 г., с много възходи и падения, както и вълнуващи кариерни възможности. Но внимавайте какво си пожелавате - “мечтаната работа” може да изглежда страхотно, но идва с пълен набор от отговорности и повече стрес, отколкото можете да понесете. Обмислете внимателно избора си и не забравяйте да дадете приоритет на психичното си здраве. Като въздушен знак, вие сте очарователни и убедителни, така че събирането на поддръжници няма да е проблем.

Дева: Кийр Стармър

2023 г. беше добра за вас, донесе поредица от професионални успехи и ви изстреля на върха. През 2024 г. част от този импулс продължава, въпреки някои леки удари по репутацията ви.

Инерцията ви се забавя към април, когато неочакван за вас противник създава трусове, принуждавайки ви да преразгледате стратегията си и да сключите нови алианси. Но не всичко е загубено: земното влияние на вашия знак - здрава логика и дисциплина - ще ви помогне да обърнете нещата, дори и да не вървят особено гладко.

Везни: Урсула фон дер Лайен и Владимир Путин

2024 г. ще донесе известна стабилност и така необходимото спокойствие в професионалния ви живот. Като Везни, една от най-силните ви черти е вашата сговорчивост, но влиянието на амбициозния Сатурн ще ви помогне да се съсредоточите върху собствените си цели и да поставите себе си на първо място.

Въпреки спокойната перспектива през по-голямата част от годината, слънчевото затъмнение през октомври ще донесе известна непредсказуемост във вашият живот, така че внимавайте за всякакви внезапни промени.

Рак: Ангела Меркел

През пролетта разнообразие от нови професионални възможности ще намери своя път към вас, давайки ви шанс да преоткриете себе си. Това е моментът да бъдете дръзки, особено под зоркия поглед на Сатурн.

Открийте нови хобита, придобийте нови умения и най-важното - запознайте се с нови хора. Направете така, че да не пропускайте социални събития, което ще ви даде възможност да развиете мрежата си и да подобрите репутацията си. Предизвикайте себе си и прегърнете промяната през новата 2024 година.

Източник: blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 псевдонима Наско

    1 1 Отговор
    Дракона Путин наскоро в свое изказване цитира древната японска мъдрост: „Когато се отправиш на път по собствено желание, и хиляда километра ще ти се сторят като един“ Така, че колективният запад да мисли и разсъждава, че го чака тежка 2024.