Last news in Fakti

3 Януари, 2024 15:57 1 919 8

Кание Уест обвинявал съпругата си Бианка Ченсори, че още не е бременна след година брак

  • кание уест-
  • бианка ченсори-
  • бременна-
  • брак-
  • деца

Голямата цел на рапъра е да има седем деца

Кание Уест обвинявал съпругата си Бианка Ченсори, че още не е бременна след година брак - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американските светски медии твърдят, че Кание Уест обвинява новата си съпруга Бианка Ченсори, че не е бременна, въпреки че са заедно от една година.

Двойката се ожени през 2022 г., малко след като рапърът се разведе с бившата си съпруга Ким Кардашиян, с която имат четири деца, Норт, Сейнт, Чикаго и Псалм. Сега се твърди, че Кание иска да създаде ново семейство с Бианка, но отказва да поеме отговорност за това, че все още не очакват дете, въпреки че се твърди, че стои „буден до изгрев слънце“ с приятелите си, пише Mirror.

Източници разкриха, че Кание има желание да излъчва вид на "мъжествен мъж, който прави бебета“," но запознати признаха, че това е "далеч от истината". Говорейки с National Enquirer, те споделиха, че Кание е "буден до изгрев слънце, заобиколен от всичките си приятели", оставяйки Бианка да си "ляга сама."

Миналия месец рапърът намекна, че иска повече деца, докато изпълняваше нова песен на парти в Лас Вегас. В кадрите, получени от Page Six, той рапира: “Вече знаете, че съм импулсивен и още едно бебе е моята крайна цел.”

Още през 2019 г., по време на разговор с Джеймс Кордън в The Late Late Show With James Corden, Кание повтори желанията си, споделяйки, че иска още няколко деца. “Искам седем деца” каза той на водещия Джеймс Кордън по това време. “Най-голямото богатство, което можете да имате, е възможно най-много деца.”

Според Кание, той смята себе си повече за мъж, който предпочита да си стои у дома. Той каза на Джеймс, че предпочита „да бъда у дома със семейството си през нощта, колкото е възможно повече“.

Когато Бианка и Кание бяха на почивка в Италия миналия септември, един от тоалетите на Бианка подхрани слуховете за бременност. Тя носеше прозрачно "голо" боди. То беше без презрамки и макар да включваше дълги голи чорапи, все пак създаваше илюзията, че е гола. Елементи от тоалета ѝ провокираха слуховете, че крие коремче, но бременност така и не бе потвърдена.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ко речи?

    6 1 Отговор
    Замествам го веднага на този пост.
  • 2 Весо

    17 1 Отговор
    Хайде няма нужда тази маймуна да се възпроизвежда повече. Да си е стоял при онази неприятна караеана, незнайно защо американски баламурници я направиха богата. Хем грозна и проста, че и огромна.
  • 3 ха, ха, ха...

    5 0 Отговор
    А казал ли е какви са му предпочитанията, бяло, черно или метис?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Рускиня

    2 0 Отговор
    “От една година са заедно…”
    Но я карал да му навира страпон, е как аджеба тя да навири тумак? Той да си купи жаба 😂😆😂😆😂😆😂
  • 7 Да,да

    3 0 Отговор
    Ми да смени посоката!
  • 8 Съседката

    1 0 Отговор
    Максим Каракаш има млада любовница на годините на сина му, която вероятно е вече бременна от него. Бизнесменът има свободен брак без ангажименти с жена си Таня. Жена му работи на държавната трапеза и е далеч от фирмите и живота на бизнесмена. После съседите сме му виновни на бизнесмена, че го виждаме с любовницата непрекъснато и казваме на жена му.