Last news in Fakti

4 Януари, 2024 09:09 1 098 2

Род Стюарт даде бакшиш от 10 хил. паунда в шотландски хотел

  • род стюарт-
  • бакшиш-
  • хотел-
  • шотландия

"Обслужването в Gleneagles няма аналог.", заяви певецът

Род Стюарт даде бакшиш от 10 хил. паунда в шотландски хотел - 1
Снимка: БГНЕС

Персоналът на петзвезден шотландски хотел беше награден от сър Род Стюарт с бакшиш от 10 000 паунда.

78-годишният рокаджия посрещна Новата година със съпругата си Пени Ланкастър, 52 г., и синовете си Аластър, 18 г., и Ейдън, 12 г., в световноизвестния хотел Гленийгълс в Пъртшир, пише dariknews.bg.

Служителите в луксозния хотел се изненадаха, когато изпълнителят на "Маги Мей" възнагради труда им с огромен бакшиш.

Добросърдечният певец, чийто нов албум Swing Fever с Jools Holland излиза на 23 февруари, каза: "Имал съм късмета да отсядам в някои от най-добрите хотели в света, а обслужването в Gleneagles няма аналог. Персоналът върши страхотна работа в много забързаното време на годината и заслужава всяко пени. Това е шотландското гостоприемство в най-добрата му светлина."



Служител на хотела заяви: "За нас беше удоволствие да се грижим за Род и прекрасното му семейство и се радваме, че той явно е харесал престоя си."

Сър Род се пошегува за своя съвет: "Посъветвах момчетата и момичетата в Гленийгълс да инвестират парите разумно - да заложат на Шотландия да спечели Еврото."

Музикалната легенда даде на феновете си възможност да надникнат в престоя му в курорта в Очтърдър, Пъртшир, като публикува в Instagram снимка на себе си и момчетата си - всички облечени в традиционни шотландски носии - заедно с бляскаво изглеждащата Пени, която озаглави: "Посвещение на моя прекрасен шотландски баща".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)



Семейството също така подкрепи Селтик за победата с 2:1 над Рейнджърс в дербито на Старата фамилия на 30 декември. Пени публикува снимка, на която тя, сър Род и Аластър вдигат тост за победата с коктейли от американския бар на хотела. "Празнуваме победата на Селтик с 2:1", написа тя.

Гленийгълс наскоро беше обявен за най-добрия хотел в света за гостоприемство и може да се похвали с 11 различни ресторанта и бара, включително единствения двузвезден ресторант Michelin в Шотландия.
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)



Курортът е популярен сред знаменитостите, като сред известните посетители и гости са кралица Елизабет II, Джон Траволта и сър Шон Конъри.

Източник: dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориил

    2 1 Отговор
    Преди 20 години това беше типичен трик на руските милионери. Сега британските. Времената се променят.
  • 2 Хитър пиниз

    2 1 Отговор
    да си направиш раклама, когато са те забравили пък и излиза по-тънко.Аз смятам да дам 20бона на КирА гела и Кокорино много ги харесвам но преди това ще се обадя на нова ТВ да дойдат да снимат и на факти.бг. да напишат две сладки думи за мен.