Last news in Fakti

4 Януари, 2024 11:49 986 3

Бритни Спиърс заяви, че никога няма да се върне в музикалната индустрия

  • бритни спиърс-
  • музикална индустрия

Преди това се появи информация, че звездата иска да издаде нов албум

Бритни Спиърс заяви, че никога няма да се върне в музикалната индустрия - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бритни Спиърс заяви, че никога повече няма да се върне в музикалната индустрия. 42-годишната звезда се обърна към феновете си с пост в Instagram, за да опровергае последните съобщения в медиите, че записва нов албум, предадоха NewsNow и БГНЕС.

"За да сме наясно, повечето новини са глупости! Продължават да твърдят, че се обръщам към случайни хора, за да направя нов албум. Никога няма да се върна в музикалната индустрия!", пише звездата.

View this post on Instagram

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

"Когато пиша, пиша за забавление или пиша текстовете за други хора. За тези от вас, които са прочели книгата ми, има много неща, които не знаете за мен. През последните 2 години съм написал над 20 песни за други хора!!!".

И добавя: "Аз съм автор на текстове и честно казано, това ми харесва. Хората също така казват, че книгата ми е била издадена без моето одобрение незаконно, а това далеч не е вярно. Чели ли сте новините тези дни? Аз съм толкова обичана и благословена".

Постът на Спиърс включва графичното изображение на стара картина, на която жена държи отрязана глава на мъж върху чиния.

В неотдавнашни статии от Page Six и The Sun се твърдеше, че певицата и екипът ѝ са се обърнали към изпълнителките Charli XCX и Julia Michaels, за да ѝ помогнат да създаде новия си албум.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Честно ли...

    1 0 Отговор
    Все тая. Голям праз@
  • 2 Дядо Гъдю

    1 0 Отговор
    Е, възрастна е, може да започне кариера във филмите за възрастни. И там може да радва тълпата
  • 3 надарена кака

    1 0 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!