Last news in Fakti

30 Януари, 2024 14:45 1 100 4

Бритни Спиърс се извини публично на Джъстин Тимбърлейк (СНИМКА)

  • бритни спиърс-
  • джъстин тимбърлейк-
  • извинение-
  • мемоари

Певицата публикува извинението в Instagram профила си

Бритни Спиърс се извини публично на Джъстин Тимбърлейк (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бритни Спиърс се извини на бившия си Джъстин Тимбърлейк за коментарите в автобиографичната си книга, предаде Би Би Си. Той ѝ е казал да направи аборт, тъй като "не искал да бъде баща", твърди тя в "Жената в мен", и ѝ е изневерил с "друга знаменитост".

Tя публикува клип, в който той пее свои песни с Джими Фалън в предаването Saturday Night Live на Ен Би Си. А заедно с публикацията в Инстаграм тя написа: "Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си. Ако съм обидила някой от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам. Също така исках да кажа, че съм влюбена в новата песен на Джъстин Тимбърлейк - Selfish. Толкова е хубава - и как така всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно, се смея толкова силно?".

Бритни и Джъстин се срещат в периода от 1999 г. до 2002 г.

В книгата си тя пише, че след като забременяла от него, не била сигурна дали абортът е бил правилното решение.

По думите ѝ ако това зависело само от нея, никога нямало да го направи, но певецът бил сигурен, че не иска да бъде баща.

Обвиненията предизвикаха ответна реакция в социалните мрежи и Тимбърлейк за известно време изключи коментарите в своя Инстаграм, припомня БГНЕС.

Спиърс беше омъжена три пъти и има две деца от втория си съпруг - танцьора Кевин Федърлайн.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джъстин

    7 1 Отговор
    Едно "извинявай" не стига...трябват многократни "извинения" с уста
  • 2 Паток

    3 2 Отговор
    Глупава жена....той се е държал като негодник, тя ще му се извинява....
  • 3 Красавицата

    0 0 Отговор
    Максим Каракаш, бизнесмена любовчия, да се извини на сестра ми. Ще се натиска на двадесет и седем годишно момиче, тъкмо беше постъпила на работа в една от фирмите му. Приятелят на сестра ми щеше да го направи къс женения любовчия.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.