Last news in Fakti

4 Януари, 2024 14:49 1 698 7

Синът на Ален Делон обвини сестра си, че е крила здравословните проблеми на баща им

  • ален делон-
  • деца-
  • здравословни проблеми-
  • обвинения

Антони Делон също така споделя, че 88-годишният актьор не се чувства добре

Синът на Ален Делон обвини сестра си, че е крила здравословните проблеми на баща им - 1
Снимка: Shutterstock

Антони Делон, големият син на Ален Делон, обвини сестра си Анушка, че е крила от семейството информация за когнитивните проблеми на баща им, съобщи сп. "Пари мач", цитирано от БТА.

"Сестра ми не е уведомявала брат ми и мен, че в периода от 2019 г. до 2022 г. са направени пет когнитивни теста на баща ми в клиника в Швейцария и той не се е справил с нито един от тях, което го прави уязвим", казва Антони Делон. Той мисли, че като е скрила информация за състоянието на баща им, сестра му "го е поставила в опасност".

"Според лекарите тези тестове показват когнитивна деградация, която поставя баща ми в положение на психологическа слабост и следователно уязвимост", казва Антони Делон.

Според него Анушка, "която живее в Швейцария, е била лице за контакти в клиниката", където е преглеждан Ален Делон. Той мисли, че сестра му е "действала от личен интерес", като не ги е информирала за здравословните проблеми на баща им.

Антони Делон също така споделя, че 88-годишният актьор не се чувства добре. "Нещата вървят зле, отслабнал е, тежи му да е толкова безпомощен", казва той.

Семейството се е събрало за Коледа в къщата на Ален Делон в Души. Антони Делон се опасява, че това е била последната Коледа на баща му.

Антъни Делон е подал жалба срещу сестра си, за да остави следа, "защото човек, който манипулира семейството си, е способен на всичко".

Анушка Делон не е коментирала обвиненията на брат си.

Децата на Ален Делон подадоха миналата година жалба срещу жената с която той живее - Хироми Ролен и актьорът я подкрепи. Те я обвиниха в тормоз и контролиране на кореспонденцията му. От своя страна, тя ги обвини в клевета, насилие и кражба.

През 2017 г. Ален Делон обяви края на кариерата в киното. Актьорът, който получи инсулт през лятото на 2019 г., се снимал в повече от 90 филма сред които "Роко и неговите братя", "Гепардът", "Басейнът", "Зоро", "Двама мъже в града".

На филмовия фестивал в Кан през май 2019 г. Делон беше удостоен с почетна "Златна палма" за цялостната си кариера в киното.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде и тия

    18 3 Отговор
    Човекът още жив, а те започнаха войната за наследството.
  • 2 ХАХАХА

    17 3 Отговор
    Старост нерадост ! За съжаление на 84 години дори байгън не е в час ,ама го крепят за президент. Всяко хубаво нещо има своя край! Не беше мъж за една жена както казваха навремето!

    Коментиран от #4

  • 3 Гост

    16 1 Отговор
    За това е важно възпитанието на децата да не се гради върху ПАРИ, БОГАТСВА, ПРЕСТИЖ...А ВЪРХУ ЦЕННОСТИ!

    Коментиран от #6

  • 4 Голем смях

    2 17 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХАХА":

    За Байдън ли говориш..да ..не е мъж за една страна,било то и най-великата АМЕРИКА .Все пак АМЕРИКА е локомотива на човешкия напредък и цивилизация .БОГ ДА ПАЗИ АМЕРИКА ,НАДЕЖДАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО .
  • 5 Соваж бейби

    8 1 Отговор
    Оффф аман фамилия Делоновци стават досадни тъкмо ги позабрави човек ,пак с някоя глупост.Стареца вече е на години нормално е и деменция ,болести ...дъщерята го обгрижва синчето ревнува да не би да и остави повече наследатво,тя такава излза работата.Ако беше загрижен нямаше да чака да му казва някой ами лично и той щеше да заведе баща си на преглед ,да го посети не само на Коледа.Антъни беше изтървал влака по едно време с пиене,дрога не съм сигурна че е адекватен алчността също го яде много
  • 6 Соваж бейби

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ти нямаш идея каква злъч е било и беше за извънбрачният син горкото дете.Давали са ги и в предавания децата как злобеят и се стресират за наследство.Горката майка на Делон
  • 7 Гадна работа

    1 0 Отговор
    Жал ми е за човека. По едно време му беше дошло до гуша - искаше да се приключи сам в Белгия.