Last news in Fakti

8 Януари, 2024 08:28 746 1

Днес е успешен и добър ден за всяка работа

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Той е особено щастлив за тези, които вършат добри дела

Днес е успешен и добър ден за всяка работа - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Стрелец и ще остане там до 03:34 ч. на 10 януари

Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. Хората сега са по-философски настроени, стават по-изпълнителни към препоръки. Пробуждат се качества като щедрост, великодушие, решителност. Появява се желание да се учат и поучават другите, да се предават опит и знания. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, както и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Желателно е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи. Да не се натоварва черния дроб с мазна храна.

Лунен календар: 27 лунен ден от 04:58 ч. на 8 януари до 06:11 ч. на 9 януари

Този ден е силно свързан с проявлението на интуицията. Денят обещава и много неочаквани открития. Възможни са прозрения – неочаквано може да се намери изход от трудна ситуация, която ви преследва от дълго време.

В 27 лунен ден всички нововъведения и амбициозни планове лесно се осъществяват. Възможно е да се получат придобивки от по-рано сключени договори и сделки. По принцип може да се каже, че 27 лунен ден е добър за всяка работа. Но той е особено щастлив и успешен за тези, които вършат добри дела.

Хубав ден за общуване с хора от по-старото поколение - родители, баби, дядовци, други роднини. Те могат да ви научат на много неща, могат да ви предложат варианти за решаване на проблемите ви. В този лунен ден получаваме практическа житейска мъдрост и възможност да погледнем по нов начин на старите проблеми. Така че, ако възрастен човек поиска да ви каже нещо, не го отблъсквайте, изслушайте го и му благодарете.

За да бъде 27 лунен ден успешен, трябва да поддържате духа си в леко и радостно състояние, като се избягва всяко напрежение и вълнения. Можете спокойно да посетите данъчната инспекция и държавна администрация. Навсякъде ще имате "зелена светлина". Не е подходящо за битова работа и домашни задължения, можете спокойно да ги прескочите.

Двадесет и седмия лунен ден е благоприятен за срещи. Повечето хора ще се намират в романтично състояние на духа. Позволете на душата си да си почине, избягвайте всякакви скандали и изясняване на отношения. Това е идеалното време за помирение след караници и конфликти.

Не пропускайте възможността да разширите знанията си и не забравяйте да отделите време за обучение и самостоятелно развитие. Добре е да прекарате време в молитва, медитация, да се посветите на самоусъвършенстване, на духовно търсене и придобиване на Божественото знание. За тези, които сериозно се заемат със самоусъвършенстването си, Луната ще им помогне да се свържат с вътрешното си „Аз”, да получат интуитивно прозрение и да притеглят към живота си необходимата им ситуация.

Болестите започнали в този ден не са опасни. Коленете са уязвими и е добре да се лекуват. Всяка химия сега е противопоказна. Излишното пиене на лекарства да се избягва. Най-доброто лечение сега е народната медицина и хомеопатията. Ако не е наложително, отложете ходенето до болница и прегледи на рентген.

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за зачатие.

Покупки - Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Луноходец

    1 0 Отговор
    Днес е успешен ден за справяне с махмурлука.
    Работата няма да избяга.