Last news in Fakti

8 Януари, 2024 13:58 4 092 24

Пиърс Броснан обожава фигурата на жена си

  • пиърс броснан-
  • фигура-
  • тяло-
  • съпруга-
  • кийли шей

Травма от първия му брак го кара да оценява и да обожава извивките на настоящата си съпруга

Пиърс Броснан обожава фигурата на жена си  - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Един от първите актьори, превъплътил се в символа на мъжественост - Джеймс Бонд, Пиърс Броснан и половинката му Кийли Шей по традиция са една от най-обсъжданите двойки в Холивуд. Главната причина за одумките е фигурата на съпругата му, като по нейни признания теглото ѝ отдавна е надхвърлило границата от 100 кг. В новогодишно интервю за в. „Дейли Мирър“ синеокият джентълмен с неувяхващ чар разкри какво намира у пищната снага на любимата си и защо не би я заменил с никоя друга, пише Марица.

„Рядко си позволяват откровено да ме питат за това какво смятам за физиката на Кийли, но виждам въпроса в очите на всички журналисти и фенове. А отговорът е много прост – имам отвращение от кльощави жени“, заяви кино звездата.

„И ако си мислите, че става въпрос за някакъв сексуален фетиш, ще ви разочаровам. Не, не става дума за интимно привличане към сланини и паласки, което имат милиони мъже, но се срамуват да признаят. По-скоро е въпрос на травмата, която още нося от смъртта на първата си съпруга“, откровен е Пиърс.

Броснън говори за Касандра Харис, за която беше женен от 1980-а до смъртта ѝ през 1991 г. Двамата имаха 3 деца – две от първия брак на дамата, които Пиърс осинови, и общ син – Шон.

„Касандра винаги е била изключително слаба, около 53-54 килограма и съм я харесвал такава. През 1986-а обаче тя се разболя от рак на яйчниците и следващите 5 години на борба бяха най-тежките в моя живот“, спомня си с мъка актьорът.

„Когато си отиде, от жена ми не беше останало почти нищо. Беше под 40 кила, все едно да вдигнеш в ръце по-голям сак. Никога няма да забравя този ужас, това, в което я беше превърнала болестта. От този момент не мога да погледна слаба жена, защото в главата ми изскача ужасната дума „рак“, категоричен е Пиърс Броснан.

Касандра умира от коварната болест само на 43 години, но кошмарът за Пиърс не свършва. Осиновената им щерка Шарлот се разболява от абсолютно същия вид рак на яйчниците и следва съдбата на майка си през 2013-а, дори още по-млада – едва на 41 г.

„За мен да си дебел значи да си здрав. Знам, че много доктори ще ме оплюят, но е факт. Колкото по-дебела става жена ми, толкова по-добре се чувствам“, категоричен е Пиърс.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патето Яки

    1 10 Отговор
    Добре, може да я гъделичка с мустака по извивките.
  • 2 Жена

    56 4 Отговор
    Един истински джентълмен!
  • 3 Ице

    4 48 Отговор
    Ще обожава, друго освен тая топка сланина няма да му върже на дъртуфелника, затова. След една възраст вече каквото върже, това е. Нека пита наш Гришко какво е женско. Само като го видиш и се смръзваш, няма забележка.

    Коментиран от #4, #18

  • 4 Трол

    53 5 Отговор

    До коментар #3 от "Ице":

    Тази "топка сланина" на младини е била невероятна красавица, но явно човекът държи и на някои други принципи, освен да се разхожда с поредната златотърсачка.
  • 5 Нула нула 7

    54 3 Отговор
    Браво, Пиърс, не плащаш "данък обществено мнение"
  • 6 джедай

    51 1 Отговор
    Да му е жива и здрава!Здраве и много любов!
  • 7 Орел

    36 3 Отговор
    Браво Бонд, Джеймс Бонд!
  • 8 сега е ловния сезон да я пази

    3 34 Отговор
    невярвах че толкова богат мъж ще иска лой в леглото ??? света наистина се побърка
  • 9 баба с перчем

    3 17 Отговор
    По всичко изглежда, че тая го държи гладен...човекът направо се е свършил.
  • 10 Идън

    44 1 Отговор
    ,, Пълните жени не са проблем- проблем са празните,,- П. Б. Много готин тип ... и остарява без да се е сдухал и да си боядисва косата... Love Is Life...
  • 11 Циник

    19 1 Отговор
    Пиърс Броснан е невероятен актьор и лично на мен ми е любимият Джеймс Бонд. Обаче, той не е един от първите актьори играли ролята, а точно обратното- той е предпоследния, поне засега. Преди него имаше четирима официални Бонд-а, а след него- само един, Дениъл Крейг. Е, скоро ще разберем кой ще е следващият; дано направят добър избор.

    Коментиран от #24

  • 12 ауч

    1 1 Отговор
    малиииий…
  • 13 Пич

    44 1 Отговор
    Един мъж на място никога не изоставя жена си , защото остарява и се променя! Тези глупаци , които сменят доказан приятел и съмишленик , с пластмасови кикимори , може би приличат на мъже в нечии очи , но в собствените си очи са уплашени недорасли дечица , търсещи отчаян начин да се направят на мъже !!!
  • 14 Тити

    21 1 Отговор
    Най хубавия предан джентълмен. Красив, фин, изтънчен, изчезващ вид. Има много и се радва на живота, държи на жена си, въпреки, че е бизон. Не се занимава с боклуци да си пилее времето.

    Коментиран от #16

  • 15 Идън

    4 1 Отговор
    На снимката обаче ръцете в джобовете.... Това не се прави в присъствието на дама на закрито. На спортни събития и на открито може. На открито не се целува ръката на дамата.

    Коментиран от #22

  • 16 Пич

    25 2 Отговор

    До коментар #14 от "Тити":

    Бизон , за кой ?! За него може би е най хубавата жена! Когато увеличиш снимката , ще видиш в тази жена благородно излъчване на добър човек! А това бие останалите женски качества с 10:0 !!!
  • 17 Бесен-_ Язовец

    3 19 Отговор
    Все едно да се влюбиш във фадрома.

    Коментиран от #21

  • 18 Професора

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Ице":

    Важно е рекламата за храна на се върти във ФАЩ от там и заболяванията тръгват от наднормено тегло и почва да печели фармацевтичната мафия на Ротшилдите.
  • 19 Лиси

    11 2 Отговор
    Мъжът телец в най-доброто му проявление. Освен това, наистина не се забравя, когато загубиш близък човек. Като си дадеш сметка, че теглото до определени килограми е само потенциален козметичен проблем, изобщо не те интересува какви ги приказват хората. Също вероятно се е досетил, че след определена възраст ще го търсят само за спонсор и помощ в кариерата. Явно предпочита да се чувства добре с жена си вместо да търси идеален външен вид. А и тя никак не изглежда зле, даже има по-приятно излъчване от доста млади красавици. На везните често им отива да са по-яки. Това, че у Холивуд гонят вечната младост и мерки 190-55-85, си е проблем за глупаците, дето се връзват.
  • 20 БРАВО

    13 1 Отговор
    Това се казва любов и уважение или уважение и любов...
  • 21 бай Даньо

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Бесен-_ Язовец":

    Защо, твоята жена да не е по-хубава,... само че със спаднали гуми

    Коментиран от #23

  • 22 Лиси

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Идън":

    Ръце в джоба - незаинтересованост. Вероятно е на събитие по работа, знае какво клюкарстват за него и жена му и несъзнателно си показва мнението за чуждото мнение.
  • 23 Жена

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "бай Даньо":

    Той има много жени, защото жените си падат по мъже които са умни и прями
  • 24 Ма баш

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Циник":

    Мога само да добавя, че мисирката, написала статията, е куха като празна градинска лейка. И сама го доказва за пореден път.