Last news in Fakti

10 Януари, 2024 15:12 1 010 4

Том Круз сключи договор с Warner Bros за производството на нови филми

  • том круз-
  • warner bros-
  • договор-
  • кино-
  • нови филми

"Развълнувани сме, че ще работим с Том, абсолютна легенда във филмовата индустрия", се казва в изявлението на Warner Bros

Том Круз сключи договор с Warner Bros за производството на нови филми - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актьорът и продуцент Том Круз е сключил договор с "Уорнър Брос" за създаване и продуциране на оригинални и франчайз филми с негово участие, предаде Ройтерс, позовавайки се на студиото.

В резултат на сделката Круз и неговата продуцентска компания ще имат офиси в Бърбанк, където е седалището на "Уорнър Брос".

Все още не са обявени конкретни проекти в рамките на партньорството.

Том Круз ще продължи да ръководи съществуващите си франчайзи, като например дългогодишния "Мисията невъзможна" в сътрудничество с "Парамаунт пикчърс". Следващият филм от поредицата е планиран за 2025 г.

"Развълнувани сме, че ще работим с Том, абсолютна легенда във филмовата индустрия. С вълнение го приветстваме отново при нас и очакваме с нетърпение да съживим повече от неговия гений на екрана през следващите години", се казва в изявлението на "Уорнър Брос".

Сред предишните проекти, плод на сътрудничеството между Том Круз и "Уорнър Брос", са "Интервю с вампир", "Рискован бизнес", "Последният самурай", "Широко затворени очи". Последният му филм със студиото - "На ръба на утрешния ден", излезе на екран преди 10 години, пише още БТА.

"Изпитвам огромно уважение и възхищение към целия екип на "Уорнър Брос" и неговата отдаденост към филмите, феновете и кино преживяването. Очаквам с нетърпение да направим заедно страхотни филми!", каза на свой ред Том Круз.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 завод

    3 2 Отговор
    Може-сключил,да е жив и здрав Томас Круз!
  • 2 взел

    3 0 Отговор
    няколко урока по актьорско майсторство, повече късмет изкарал да го забележи някой в Холивуд, и екшън след екшън, и в последствие в най голямата секта Сциентологията, сега вече милиардер ведно с Джон Траволта, и накрая легенда, звезда, кумир и прочие, и "Мисията Невъзможна" ще достигне своя 100-ни епизод за 90г. юбилей на Том Круз, нещо като "Дързост и Красота" 2528 епизод, само че ако го качим на истиската прашна сцена на Бродуей, да направи едно представление пред 2000 човека, или монолог по Шекспир, както го правят истинските актьори завършили например Кралската академия на Великобритания по изкуствата, там вече говорим за друга летва много висока, Холивуд е брутално комерсиализиран, там се говори само за пари, по възрастните актьори завършили актьорско майсторство правеха нещо стойностно преди 30-40 години, сега само кино, еднотипно, с много компютърни ефекти и с много жалък еднотипен сюжет, защо не се опита да направи римейк на "Усещане за жена", но на театрална сцена както го направи Ал Пачино, много висока летва, недостижима.
  • 3 Пръц

    1 0 Отговор
    Този започва кариерата си в един порно филм с негри.Казва се Бялата лястовица".Десет африканци ,черни като дяволи му шлайфат ауспуха и накрая му правят букаке.
  • 4 сектоцърквист

    0 0 Отговор
    той е сключил и договор с дявола