Last news in Fakti

10 Януари, 2024 15:45 2 690 0

Силно кардинално Новолуние в Козирог на 11 януари - време за сбъдване на мечти

  • новолуние-
  • козирог-
  • астрология-
  • сбъдване на желания

Ето и какво трябва и не трябва да правите по време на Новолуние

Силно кардинално Новолуние в Козирог на 11 януари - време за сбъдване на мечти - 1
Снимка: Shutterstock

Първото Новолуние за 2024-та година пристига на 11-ти януари и ще бъде в знака Козирог. Всички астролози споделят за него, че има силата да сбъдва мечти и трябва да го очакваме с нетърпение, защото периодът е изключително позитивен.

Това е най-градивното и силно по своите намерения Новолуние! Новолунието в Козирог е идеалния момент да визуализираме своето здраве, успехи и сбъднати мечти през новата 2024 г.

Астролозите съветват да не го пропускаме, защото през миналата година тази среща на небесните тела не се е случила. Сега ни се дават възможности, които не сме имали в последните 12 месеца. Предстоящото Новолуние в Козирог ще е много позитивно, ще донесе нови планове и куража да ги случат за много хора. Вселената ни предоставя огромна космическа енергия, която ако успеем да я насочим правилно в бъдеще, ще сме щедро възнаградени.

Силното кардинално Новолуние в Козирог дава добро начало на годината. Още повече, че в момента небето е чисто откъм ретроградни планети. Делата ще спорят, има голяма вероятност да се намират решения по внезапен начин и с късмет. Време подходящо за съграждане. За дългосрочни действия изискващи търпение и упоритост, решаване на организационни въпроси, сключване на договори за по крупни сделки, поставяне на начало.

Козирогът е свързан с нашата решителност, мотивация и желание за успех. Зад всичко това обаче стои много работа и последователни стъпки, които водят към върха. Новолунието ще ни напомни да следваме своите желания, но и да не забравяме, че първо трябва да направим определени договорки със себе си.

Новолунието олицетворява единството между намерения и сбъдвания. Тогава когато желанието е по-силно от страховете и то има силата да създава планове и старателно да ги следва във времето. Тогава идва онази магия, която настина трансформира мечтите ни в реалност, а плановете в резултати. Сега събитието ни дава възможност да сбъднем мечтите си, свързани с професионално развитие, реализация и начин на мислене по пътя към успеха.

Ето и какво трябва и не трябва да правите по време на Новолуние:

Трябва да:

  • В деня на Новолунието можете спокойно да се включите в нови проекти
  • Денят е изпълнен с положителна енергия и ви позволява да направите това, което е наистина важно
  • Подходящ ден за изчистване на семейни конфликти
  • Тези, които са сами, могат да открият любовта
  • Препоръчват се разходки, творчески занимания
  • Бъдете с най-близките си хора в този ден

Не трябва да:

  • Не трябва да влизате в конфликти, внимателно подбирайте думите си днес.
  • Ограничете комуникация с агресивни хора и енергийни вампири
  • Не трябва да имате лоши помисли
  • Не трябва да пренебрегвате вътрешния си глас и шестото си чувство

Източник: www.edna.bg


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА