Last news in Fakti

16 Януари, 2024 09:13 1 362 7

Актьорът Филип Буков спасил майка с дете от пътен инцидент

  • филип буков-
  • майка с дете-
  • пътен инцидент

Филип Буков разкрива и причините, които са го подтикнали да прегради със собственото си тяло пътя на джигита

Филип Буков сподели, че наскоро е спасил живота на майка и бебето ѝ в София - младата жена и рожбата ѝ са били на косъм да ги помете фучащ към тях бус.

"Спускам се със скутера си по булевард "Г.М. Димитров" към КАТ. Една жена тръгва да пресича с количка. Аз съм от лявата лента. Първо, аз намалявам, второ, те ни виждат. В огледалото на мотора виждам, че един се е засилил", описва екстремното преживяване звездата от "Откраднат живот".

"Един обаче фучи с бус. Аз си казвам, че трябва да се сети да спре. В този момент давам рязко газ и препречвам другото платно", разказва Буков.

Красивият актьор допълва, че не имало никакво време да обяснява на младата майка защо е предприел тази внезапна маневра. "Тя обаче ме видя. И сигурно разбра, че искам да я предпазя".

По думите на красивия актьор шофьорът на буса "скочил на спирачката" и успял да закове возилото. "В първия момент тръгва да се набира нещо да ми крещи, после вижда жената с количката", спомня си той.

Филип Буков разкрива и причините, които са го подтикнали да прегради със собственото си тяло пътя на джигита.

"Просто това е вкоренено в мен. По-добре мен да ме блъсне и да ме похарчи. Голяма работа. Аз съм мъж. Ще ми счупи крака, ще ми счупи ръката. Но там има една, дето дава живот. И тя вече е дала живот", доверява мотивите за жертвоготовността си секссимволът.

"Аз и да умра, тя вече е родила едно дете. И то някой ден ще застане на моето място", казва още левентът.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нури

    6 1 Отговор
    Истинска и Човешка Постъпка
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дии

    5 4 Отговор
    дали е истина или болна фантазия? Важното е да е в новините. Филипе, гледай си здравето и не се пресилвай във фитнеса да не ти се разлопа сърцето пак
  • 4 Жоро Бекъма

    11 2 Отговор
    Пълно с актьори а няма един филм, който да става за гледане.
  • 5 Браво

    5 0 Отговор
    Аз така спасих майка с бебе на пешеходна пътека.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 за доброто

    0 0 Отговор
    си трябва Букова глава.