Last news in Fakti

24 Януари, 2024 12:48 2 909 15

Зодиите, които не трябва да ви стават врагове

  • зодии-
  • астрология-
  • врагове

Вижте 4 зодии, с които е добре да внимавате

Зодиите, които не трябва да ви стават врагове - 1
Снимка: Shutterstock

В общуването си с нови хора, без значение дали става въпрос за работа, хоби, любов, все по-често чуваме или задаваме въпроса „Ти коя зодия си?“. Имаме си любими зодиакални знаци и такива, към които не сме добре настроени. Въпреки че родените под определен зодиакален знак се различават като личности, все пак имат и някои общи черти, характерни за съответния знак. Все по-трудно изграждаме лоялни приятелства, докато винаги има някой, който не бихме искали да ни е враг.

Вижте 4 зодии, с които е добре да внимавате.

Овен

Овенът, дори към свои приятели може да покаже тъмната си страна, ако нещо го подразни в отношението им към него. Този зодиакален знак се управлява от Марс и „излъчва“ огнената енергия на своя планетарен управител. Родените под знака на зодията са решителни и страстни. Те силно вярват, че могат да победят дори най-силните противници. Въпреки това, тяхната увереност може да се превърне в арогантност и егоизъм. Преговорите с тях могат да бъдат трудна битка, тъй като те отказват да отстъпят. Мислете за Овена, като за знак, който е устремен, своенравен и нежелаещ да позволи на никого да го командва, променя.

Скорпион

Скорпионът, друг знак от зодиака, който е под влиянието на Марс. Въпреки че може да изглежда спокоен и сдържан, той крие интензивни емоции в себе си. Когато провокирате представител на тази зодия, то той може да бъде безмилостен в стремежа си към отмъщение. Трудно допуска хора до себе си, трудно се доверява и създава приятелства. Ако сметне, че вие сте му препятствие, то той ще намери начин да ви премахне от живота си. Скорпионите трудно прощават обида, особено в любовта. Склонни са и за най-малкото да ви отмъстят, ако сте ги накарали да се почувстват неприятно.

Козирог

Той може да бъде също голям враг за вас. Козирозите са известни със своя критичен характер и стремеж да правят нещата както трябва. Те се адаптират добре към различни ситуации и се изправят пред предизвикателствата с решителност. Ако някой действа срещу тях, те не прощават лесно, нито пък забравят. Пресичането на пътища с Козирог по негативен начин може да доведе до екстремни последици. Представете си Козирозите като Ханибал Лектър от „Мълчанието на агнетата“. Той поддържа спокойна външност, но таи дълбоко вкоренено желание за възмездие.

Водолей

Водолеите също могат да се превърнат във ваши неприятели. Управлявани от Сатурн, представителите на зодията са организирани и прецизни в подхода си към живота. Но хората около тях се влияят от педантичността им. Онези, които се намесват в работата им, опитват се да покажат повече от себе си или провокират вражда, се оказват изправени пред безмилостната им решителност да си отмъстят. Водолеят може да е точен, но никога, дори и с добри намерения, не се опитвайте да пресечете пътя му.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    7 3 Отговор
    За да разберете кой не е добър човек , трябва да можете да видите аурата му , не да се ръководите от зодията му !

    Коментиран от #2

  • 2 интересно

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пич":

    И как изглежда аурата на лошия човек?

    Коментиран от #3

  • 3 Пич

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "интересно":

    Например , ако е пушечно червено , индивида изпитва силен гняв ! Пазете се ! Обикновено червеното показва силен скок в сексуалността , и ако сте сама жена по тъмно - бягайте. Или пък го пресрещнете , ако имате друго на ум ! Тъмно розовото показва лъжец и измамник , и т.н. , дълго е за разказване.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Див

    7 3 Отговор
    За овена.. няма майка, няма баща..
    всички са под ножа, щом е ядосан. :))))
  • 5 А синьото

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Какво означава ,АЗ знам ти ми поясни ,и гледай да не сгрешиш само защото разсичам с синя лъч

    Коментиран от #9

  • 6 мдаа

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Може ли едно предположение моята каква е на цвят?

    Коментиран от #7, #10

  • 7 СИНЯ

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "мдаа":

    Е на цвят

    Коментиран от #8

  • 8 ммм

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "СИНЯ":

    Мислех, че е индигова, което е по-скоро лилав нюанс.
  • 9 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "А синьото":

    Пак зависи от нюансите ! Синьото показва хора със завидна интуиция , добронамерени , и обичащи да помагат ! Ако е кралско синьо , може да се предположи , че човек има в някаква степен ясновидски способности ! Но ако е мъгливо или пушечно синьо , показва страхлив човек , които не обича да поема отговорности !
  • 10 Пич

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "мдаа":

    Съжалявам , че ще ви разочаровам , но няма човек с едноцветна аура , защото няма човек само с едно качество ! Вашите цветове са жълто , синьо , лилаво , оранжево !

    Коментиран от #12

  • 11 Цветен томограф

    4 0 Отговор
    Тука са се събрали само разни врачки, ясновидки и екстрасенски.
  • 12 ммм

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Пич":

    Не, няма разочарование. Питах родителите ми какво виждат като затворат очи и майка ми каза - жълто, а баща ми - лилаво. Очевидно качествата ми са комбинация от двамата. Исках още да попитам какви са тези сини и червени искрящи квадратчета, които се въртят в кръг?

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ха!

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Пич":

    На такъв въпрос не отговарям. И не разбрах каква връзка има с това, което попитах.

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.