Last news in Fakti

31 Януари, 2024 07:18 6 531 11

Италианска екстрасенска със страшно пророчество за света

  • пророчество-
  • война-
  • гизела кардия

"Запасете се с храна, войната идва!", заявява Гизела Кардия

Италианска екстрасенска със страшно пророчество за света - 1
Снимкa: Shutterstock

Войни, глад и покана за покръстване: „Запасете се, трудно ще намерите храна“. Мадоната от Тревиняно се завръща, за да говори чрез визионерката Гизела Кардия - екстрасенската. Съобщението е публикувано на официалната фейсбук страница на Гизела Кардия, е мрачно пророчество за идните дни.

„Деца, войната е пред нас!“, казва тя.

„Италия, Франция и Германия ще платят най-много“, заявява визонерката, според която ситуацията е драматична, пише “La Repubblica”.

Гизела Кардия дава точен съвет на последователите си. „Отново ви моля да се запасите. Предупреждавам ви, за да не ви липсва нищо, когато ще бъде трудно да намерите храна."

В посланието Дева Мария, предадено от Кардия, тя обвинява хората, че не са се вслушали в думите ѝ: „Молих се и ви умолявах да се промените, само така щеше да се избегне най-лошото, но човечеството е глухо за моите призиви”.

Пророчеството на екстрасенската шокира мнозина в социалните мрежи и те направиха паралели със случващото се в собствените си държави.

“В Швеция подготвят населението за симулации на евентуално руско нападение“, пише Росарио М.

Не липсват и такива, които искат Гизела Кардия да направи геополитически разяснения. „Исках да разбера дали войната идва от Близкия изток или от Европа (Русия)?”. На основателния въпрос има такива, които отговарят с "каква разлика от коя страна идва, дали идва от изток или от запад, от юг или от север - винаги е война".

Не за първи път Дева Мария предсказва войни и скърби чрез Кардия. На 8 февруари 2022 г. в едно от многото си послания: „Западът ще започне война срещу Русия и Китай, тези събития трябва да ви обединят, а не да ви разединяват, защото само така ще бъдете по-силни“. Две седмици по-късно започна руската инвазия на украинска територия започна на 24 февруари, припомня "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от стадото

    21 4 Отговор
    почнеш ли да определяш кой е добрия, кой лошия си поредния шарлатанин /пророк/
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 В.В.П.

    16 4 Отговор
    Войни е имало ,има и ШЕ има ..Пророкът от Кремъл..Сега вървят 10 Тина такива ..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай Минас

    7 5 Отговор
    И на тая и хлопа нещо дъската ...
  • 6 дедо Манга

    3 3 Отговор
    гъзелата аз съм я учил
  • 7 Коментар

    21 0 Отговор
    И без да си ясновидец се вижда,че вървят към световна война.Държат се неадекватно.Няма преговори.Подкрепят само едната страна при даден конфликт все едно са футболни фенове и няма диалог никакъв.Наливат оръжия и си говорят за съкращаване на свръхнаселението заради Глобалното затопляне вместо за мир.Да "съкращават" себе си,а не другите!
  • 8 Поп

    2 0 Отговор
    Квоне тва мадона?
  • 9 Далечно предвиждащ

    3 0 Отговор
    И сеги секи си фърга мнението без да го натискат... кат чкия на мокър песок. Кютек ше има, то се знай. Шото сите идиеоте се барнаа за умници...
  • 10 една жена каза

    0 0 Отговор
    Манипулативна "новина". Щом не се посочва посоката, сетете се сами...
  • 11 Амииииии

    3 0 Отговор
    Дойде ли война,най-добре да отидеш да се биеш,вместо да те поробят,но аз Мисля,че преувеличават.На 15 април 2019 се разбра,че ще стане така,но сега 8 декември Нотр Дам ще е напълно реставрирана.Все пак -това си е зла прокоба ,да изгори катедралата Света Богородица на Великден.Май ,че каквото е ставало е било досега и сега,а скоро трябва да приключи.За разлика от кулите близнаци катедралата устоя и плана на злите сили да сринат вярата ни пропадна.Оказва се ,че има метални скоби около дървото и огъня не успя.Така ,че моята мисъл е-достатъчно.Последните 4-5 години ,добре ли бяхме,за да се плашим още.