Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 12:46 1 434 14

Марго Роби проговори за пренебрежението на "Оскарите" към "Барби"

  • марго роби-
  • барби-
  • награди оскар-
  • номинации

Феновете бяха ядосани след номинациите за Оскар 2024 от миналата седмица

Марго Роби проговори за пренебрежението на "Оскарите" към "Барби" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Марго Роби най-накрая проговори за пренебрежението на наградите "Оскар" към нея в категорията за най-добра актриса

Няма как да се чувстваш тъжен, когато знаеш, че си толкова благословен“- каза тя, докато се обръщаше към публиката на специална прожекция на филма, който счупи рекордите на SAG-AFTRA.

Феновете бяха ядосани след номинациите за Оскар 2024 от миналата седмица, когато Грета Геруиг остана извън надпреварата за най-добър режисьор, а Роби не беше номинирана за най-добра актриса.

33-годишната австралийска звезда заяви, че “очевидно” смята, че 40-годишната Геруиг е трябвало да бъде номинирана, защото “това, което е направила, се случва веднъж в кариерата, веднъж в живота”

Впрочем, тя не пропусна да отбележи всички номинации за наградите "Оскар", които филмът получи, като заяви, че е “в екстаз” от колективните осем номинации на филма.

В допълнение към най-добрия филм, номинация, в която участва Роби, защото е продуцент, “Барби” получи номинации и за най-добър адаптиран сценарий, най-добра оригинална песен (за “I’m Just Ken” и “What Was I Made For?”), най-добър дизайн на костюмите и най-добър дизайн на продукцията.

Райън Гослинг е номиниран в категорията за най-добър актьор в поддържаща роля, а Америка Ферера получи награда за най-добра актриса в поддържаща роля.

За да обясни колко се гордее с филма, Роби добави: “Решихме да направим нещо, което да промени културата, да повлияе на културата, просто да окаже някакво въздействие.”

И това се случи … много повече, отколкото някога сме мечтали. И това е наистина най-голямата награда, която може да излезе от всичко това."

“Барби” в момента е най-печелившият филм, режисиран от една жена, като миналата година е спечелил 1,4 милиарда долара в световния боксофис.

Това е и най-касовият филм за 2023 г. и най-касовата вътрешна премиера в историята на Warner Bros.

Реакциите на хората към филма са най-голямата награда от цялото това преживяване. Никога не съм бил част от подобно нещо. Все още усещането е много различно,” продължава Роби.

И не мога да се сетя за момент, в който друг филм “да е имал такъв ефект върху културата. И е невероятно да си в окото на бурята."

Междувременно нейните колеги-звезди по-рано споделиха разочарованието си, че тя и Гервиг не са номинирани.

“Грета направи почти всичко, което един режисьор може да направи, за да я заслужи”, каза Ферера пред Variety. “Чувствам се разочарована, че не я виждам в този списък.”

По повод на отхвърлянето на Роби, актрисата добави: “Едно от нещата за Марго като актриса е колко лесно прави всичко да изглежда. И може би хората са се заблудили, че работата изглежда лесна.”

Гослинг също реагира на изключването на колегите си в изявление, получено от The Post.

За мен е изключителна чест да бъда номиниран от моите колеги заедно с такива забележителни артисти в година на толкова много велики филми,” започна той.

Звездата продължи: “Но няма Кен без Барби и няма филм за Барби без Грета Геруиг и Марго Роби -двете, които са най-отговорни за този филм, създал история и прославил се в цял свят."

Никакво признание не би било възможно за никого от участниците във филма без техния талант, хъс и гениалност,” продължи той.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРЕС

    25 0 Отговор
    Този филм е най голямата простотия на всички времена.

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 123

    19 2 Отговор
    Така е, простотия е. Но По- трагичното е когато се опитват, да ни я представят като вид добродетел, към която трябва да се стремим всички.
  • 4 СЗО

    15 0 Отговор
    Решихме да направим нещо, което да промени културата, да повлияе на културата,.. еми направихте го- опростачихте културата. Барби и култура, е като Б Борисов и литература.
  • 5 Дрън дрън та пляс

    10 0 Отговор
    Филма е боклук, за какви оскари драпате?
  • 6 айлайклолипоп

    1 0 Отговор
    Вашите гениталии не идват с ръководство за употреба и ако вие не поемете инициативата, на партньора ви може да му отнеме години, за да разбере ,от какво точно имате нужда.
  • 7 Пилотът Гошу

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "АРЕС":

    Абсолютно!!! Не знам кой тъпоглав го е скалъпил, ми и що народ участва в него, дето ги мислех за по-умни. Най-лошото е, че имал толкова глъмпери, дето го харесали ... Всичките може да ги наричат в океана....
  • 8 Да си го гледат децата

    9 0 Отговор
    По тъп филм едва ли скоро е правен! Като че от екрана капе захарен сироп, но това, че са го гледали много хора е защото му удариха невиждана реклама. Любопитството е водещо при човеците😁
  • 9 е лево с тоя филм

    7 0 Отговор
    този "филм" е просто още един ръкав, едно перо, едно пипало , една разсейка на краварщината, която залива света като вълна, създадена от фекална тръба. То не беше тик ток, онли фанс, инстаграм, модни извращения, лгбт извращения, масови убииства, расизъм, еманципация, деморализация, нарк0манизация, холивудски извращения и влияние над музика, филми, и изобщо образно казано - обществено влияние и насаждане на всичко друго - не и нещо добро за човека !
  • 10 Няма да си го пусна никога това

    8 0 Отговор
    Филм за барби ХАХААХАХАХАХА да не им свършиха парите, че дотам стигнаха ? да прокламират изкуственячеството и изроденото мислене на новите псевдо-пародии на хора - толерасти с корекции и грим ??
    Кое ще ми втълпяват за нормално - булимия и анорексия ,за да са като барбита момичетата ли ?
    Др0га за пазене на определено тегло и пропорции ? Мъжете с пластмасови лица, скули, ботокс, инжекции?...
    Фалшива визия, фалшиви усмивки, фалшив живот, фалшиви ценности, жалко филмче за дечица по-скоро...
  • 11 именно

    5 0 Отговор
    именно за дечица го правят от малки да им изгладят мозъка в краварско направление, споко
  • 12 Аре бегай

    5 0 Отговор
    Докъде я докархме....детски филмчета да искат Оскари. Всичко сбъркано идва от задокеана. Факт.
  • 13 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 0 Отговор
    Този филм заслужава наградата най голям боклук във вселената . И тази ако се мислим,че играев във свестни филми който може да се гледат.
  • 14 Гост666

    3 0 Отговор
    Когато измислят розов Оскар може и да го получи . Или ще издялкатбот дърво за нея един Оскар.