Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 14:18 761 1

Кънтри певецът Тоби Кийт посмъртно оглави класацията на "Билборд" за албуми

  • кънтри певец-
  • тоби кийт-
  • билборд-
  • класация-
  • албуми-
  • посмъртно

Продукцията му влезе в чарта, след като изпълнителят почина на 5 февруари от рак на стомаха

Кънтри певецът Тоби Кийт посмъртно оглави класацията на "Билборд" за албуми  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Кънтри певецът Тоби Кийт посмъртно оглави класацията на "Билборд" за албуми с 35 Biggest Hits, съобщи сайтът на изданието.

Продукцията му влезе в чарта, след като изпълнителят почина на 5 февруари от рак на стомаха. За пети път Тоби Кийт застава на върха на класацията на "Билборд" за албуми. За последен път негова продукция - Bullets in the Gun, беше начело на подреждането през 2010 г. От 35 Biggest Hits са продадени 66 000 еквиваленти единици за отчетния период.

Сборният албум с едни от най-големите хитове на Кийт излезе през 2008 г.

Второто място в чарта е за друг кънтри изпълнител - Морган Уолън, с неговия One Thing at Time. За първи път от повече от девет години на върха на подреждането на "Билборд" кънтри музиканти се конкурират за първото място. За последно това се случи през 2014 г. За отчетния период от албума на Уолън са продадени 63 000 еквивалентни единици.

Третата позиция е за певицата Сиза и SOS, отбелязвайки три места нагоре. От албума ѝ са продадени 53 000 еквивалентни единици за отчетния период.

В челната петица на подреждането на "Билборд" място намират 21 Савидж с American Dream, от който са продадени 51 000 еквивалентни единици за отчетния период, следван от Тейлър Суифт с Midnights. Певицата се изкачва с четири места спрямо миналата седмица, като за отчетния период са продадени почти 51 000 еквивалентни единици.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прекалено късо име

    0 0 Отговор
    Иначе откъм ИСТИНСКА кънтри музика харесвам Conway Twitty като певец